End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Jones Frontier Split 22/23

44%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 449,00 € Regular Price 799,95 €
44%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Painoluokka 3.0kg - 3.5kg
Mukana toimitettavat lisävarusteet None

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Frontier Split on täydellinen splitboard leikkisille ratsastajille, jotka etsivät suuntaavaa freeride-muotoa ilman jäykkää joustoa. Frontierissa on kelluva, freeride-nenä powin murskaamiseen ja crud bustingiin yhdistettynä freestyle-hännän kanssa, joka sopii täydellisesti tyynyjen poppaamiseen ja kallion pudotusten polkemiseen. Jäisillä ihoradoilla tai lujassa alamäessä Directional Rocker -profiili ja Inner/Outer Traction Tech 2.0 -reunat takaavat vakaan vakauden ja reunapidon. Frontier Split tarjoaa korkeaa suorituskykyä säästelemättä materiaaleissa, sillä se on rakennettu Sintered 8000 -pohjalla, Eco-plastic-päällysteellä ja FSC Classic Core -ydinmateriaalilla, joka on profiloitu erityisesti lisäpopin aikaansaamiseksi.

Yksityiskohdat

PROFIILI

 • Directional Rocker
  Roster/camber-joustokuvio, jossa on enemmän rockeria kärjessä, enemmän rockeria hännässä ja camberia siteiden välissä. Keinutettu kärki kelluttaa laudan nokkaa ja parantaa ohjattavuutta, kun taas jalkaterän alla oleva camber antaa reunapidon ja vasteen. Hieman rockeroitu häntä säilyttää perinteisen laudan voiman ja vakauden, mutta auttaa pitämään hännän kiinnittymättömänä käännöksiä aloitettaessa ja laskeutumisvaihtoehdossa.

 • Blunt Nose
  Leveämpi korkillinen nokka. Tämän seurauksena auraat vähemmän lunta ja näyttää siltä, että sinulla on pidempi nokka. Saat myös pienemmän heilahdusnopeuden.

 • Progressive Sidecut
  Lisäämällä sidecutin sädettä kosketuspisteiden suuntaan lauta saa pehmeän sisään- ja ulostulovaiheen käännöksien aikana.


CORE

 • FSC Classic Core
  Täyspuinen poppelisydän, joka tarjoaa hauskaa poppia, tasaista joustoa ja vankkaa kestävyyttä


VAHVISTUKSET

 • Biax Fiberglass
  2-ulotteinen
  lasikuitukerros, joka on siksi vähemmän jäykkä, mikä takaa mukavan ja leikkisän luonteen.


POHJA

 • Sintered 8000 Base
  Erittäin vahva, kestävä ja nopea pohja, joka on suhteellisen helppo korjata polyeteenin ja hiilen UHMW-PE-yhdistelmän ansiosta. Hieman vähemmän vahan imeytymistä verrattuna 9900-versioon.

 • Wend Natural Wax
  Jones-laudat ovat valmiita silpomaan suoraan kaupasta ja ne on tehtaalla vahattu WEND natural waxilla.


TOPSHEET

 • Eco-Plastic Topsheet
  Valmistettu risiinipavuista. Kutsutaan myös ihme pavuiksi. Tämä ympäristöystävällinen materiaali on ultrakevyt, naarmunkestävämpi sekä veden- ja lumenkestävä


SIVUSEINÄT JA REUNAT

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vahvistukset
  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut levyt on upotettu nokkaan ja häntään parantamaan laudan kärjen kestävyyttä.

 • Ylisuuret kierrätysreunat
  Kaikissa Jones-laudoissa on ylisuuret kierrätysteräsreunat, jotka lisäävät kestävyyttä ja parantavat tuotannon kestävyyttä.

 • Kierrätetty ABS
  Jones kierrättää mahdollisimman suuren osan perusmateriaaleista ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Yllä olevan laudan pohja voidaan siis "kääntää" (flippata). Kun pohjan värit käännetään aina päinvastaisiksi, mahdollisimman vähän pohjamateriaalia menee hukkaan. Siksi emme voi luvata sinulle pohjavaihtoehtoa, koska saamme ne myös eri tavalla.

 • Inner Traction Tech
  Traction Tech splitboardeille. Sisäpuolella olevissa teräsreunoissa on myös traction tech. Tämä lisää pitoa halkaisun aikana.

 • Tehdasviritetty
  Kaikki Jonesin lumilaudat on viritetty tehtaalla kärjestä ja hännästä, joten voit siirtyä suoraan kaupasta vuorelle.


MUUT

 • Forever Flex
  Forever Flex on uusi valmistusprosessi, joka auttaa vakauttamaan laudan joustoa ja rokkia koko sen käyttöiän ajan.

 • Super Sap Bio Resin
  Kaikki Jonesin laudat valmistetaan nyt biopohjaisella, uusiutuvalla epoksilla öljypohjaisen epoksin sijaan. Super Sap Bio-Resinin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat muiden kasvipohjaisten teollisuusprosessien sivutuotteita tai jätteitä. Super Sapin valmistaminen vaatii 33 % vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin perinteinen epoksi.


SPLITBOARD TECH

 • Quick Tension Tail
  Quick Tension Tail Clip on kevyt tail clip -järjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan kaikkiin vuoden 2016 ja uudempiin Jones splitboardeihin. Jonesin splitboardeissa on molempien suksien häntään leikattu lovi, jonka avulla Quick Tension Tail Clip voidaan yksinkertaisesti liu'uttaa loveen ja kiinnittää nahka.

 • Karakoram Tip-Lock Tip Clips
  Jokainen splitboarder tuntee tunteen - pudotat tiukkaan linjaan ja tip clip poksahtaa auki! Ei enää koskaan. Active Joining Technologyn avulla Karakoram Tip-Lock Tip Clips lukitsee ja kiinnittää splitboardin kärjet nopeasti vipua heilauttamalla.

 • Karakoram Ultraclip 2.0
  Karakoram Ultraclipit ovat keventyneet ja kiristävät laudan kahvat toisiinsa. 2.0-version avulla on helppo palauttaa kireys lautapuoliskoihin.

 • Jones Bolt-less Bridge
  Bolt-less Bridge poistaa split clip -kiinnitystarvikkeet laudan pohjasta profiloimalla puun ytimen uudelleen clipsin kohdalta. Puuydin klipsien alla on paksumpi, mikä antaa paremman vääntöjäykkyyden ja voimakkaamman liitoksen halkaistujen klipsien kohdalla.


SIZECHART

Jones Frontier Split 22/23 Sizechart
Size (cm) 152 156 158W 159 161W 162 164W
Effective Edge (mm) 1110 1144 1160 1170 1186 1196 1212
Tip Width (mm) 291 295 305 298 308 300 310
Waist Width (mm) 249 252 262 254 264 256 266
Tail Width (mm) 291 295 305 298 308 300 310
Sidecut Radius (m) 7.1 7.3 7.5 7.5 7.7 7.9 8.1
Stance Setback (mm) 20 20 20 20 20 20 20
Width Regular Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series)