Ladataan...

Fjällräven Abisko Shape 3 B-grade

25%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 709,00 € Regular Price 949,95 €
25%
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Fjällräven Abisko Shape 3 B-Assortment on kevyt ja vahva tunneliteltta, jossa on tilava eteinen. Teltta on helppo pystyttää ja siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten molemmista päistä rullattava flysheet. Teltta myydään alennettuun hintaan B-luokan telttana, koska kangas on kärsinyt värjäysprosessin aikana, mikä on aiheuttanut raitaisuutta, joka näkyy, kun teltta on pystytetty.

Huomaa, että jokainen teltta näyttää erilaiselta; oheiset valokuvat antavat vain vaikutelman.

Yksityiskohdat

Abisko Shape 3 B-Assortment on kevyt ja vahva neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on painoa säästävä matalarakenteinen muotoilu ja huomattavan paljon tilaa eteisessä. Se on monipuolinen teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto, mukaan lukien uusi älykäs ominaisuus, jonka avulla voit rullata flysheetin molemmista päistä. Tämä antaa fantastisen ilmavirtauksen ja on yhtä käytännöllinen arvaamattomassa skandinaavisessa säässä kuin lämpimässä ilmastossa. Abisko Shape on täydellinen kevyt kumppani vaelluksille ympäri vuoden, kaikissa olosuhteissa äärimmäisiä olosuhteita lukuun ottamatta.

Flysheet ja sisäteltta on yhdistetty toisiinsa, joten sisäteltta pysyy kuivana telttaa pystytettäessä. Tolppaholkit ovat ulkopuolella ja ne on värikoodattu yksinkertaisuuden vuoksi. Ne ovat riittävän leveät, jotta niihin mahtuu kaksoistolpat (lisävaruste) alttiissa olosuhteissa. Teltan peitekankaan aukot voidaan avata tai sulkea kokonaan peitekankaalla. Lämpimissä olosuhteissa ovet voidaan rullata ylös ja kiinnittää puoliksi auki - vetoketjussa on automaattinen lukitusominaisuus, jotta tuuli ei voi pakottaa sitä "ryömimään" - ylimääräistä ilmankiertoa varten ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Sisäteltan ovessa on hieno verkko ja se voidaan sulkea kokonaan kangasovella. Eteisessä on runsaasti tilaa varusteille, ruoanlaitolle tai nelijalkaiselle ystävälle. Sisäänkäynti on sivulta, joten tilaa voi käyttää hyvin. Sisäteltassa on myös tilava pyykkinaru ja verkkotaskut, jotka ovat hyödyllisiä, kun haluat pitää kirjaa varusteistasi.

B-valikoima

Teltta myydään alennettuun hintaan B-luokkana, koska kangas on kärsinyt värjäysprosessin aikana, mikä on aiheuttanut raitaisuutta, joka näkyy, kun teltta on pystytetty.
Teltat on testattu tiukasti sen varmistamiseksi, että raidoitus ei vaikuttanut kankaan pinnoitteen laatuun, mm:
- SGS:n laboratoriotestit: tulokset eivät osoittaneet heikkoutta
- 6 viikon kenttätestaus: tulokset eivät osoittaneet heikkoutta lujuudessa tai laadussa. Tämän 6 viikon kenttätestin aikana raidoitetusta kankaasta ei ole tullut vuotoja, eikä raidoituksessa ole havaittu outoa kiristymistä tai löystymistä.

Vaikka teltta saattaa näyttää erilaiselta, se on edelleen rakennettu elinikäiseen käyttöön ja siihen sovelletaan Fjällrävenin tavanomaista takuuta.

Ominaisuudet

  • Materiaali sisäteltta: 15D Ripstop DWR 100 % polyamidi
  • Ulkomateriaali: 100 % polyamidi
  • Lattiamateriaali: 40% polyamidi: 40D PU 6000mm 100% polyamidi
  • Sauvojen materiaali: DAC Featherlite NSL
  • Telttatyyppi: Teltta Teltta: Tunneliteltta
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
  • Tangot: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko Shape 3 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 3 henkilöä
Mitat 220x180x110cm
Minimaalinen paino 2.160kg
Suurin paino 2.560kg
Pakattu koko 41x16cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli