Ladataan...

Line Pandora 110 23/24

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Suksien mitat 144-110-130
Radius 16.5m @ 170cm

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Line Pandora on todellinen monitoimimies, jolla on kova reppu, puuteri ja jopa retkeilyominaisuudet. 110 mm:n vyötäröleveyden ansiosta Pandora leijuu puuterissa, kaartaa urilla ja taistelee väsymystä vastaan ylämäkeen kävellessä.

Yksityiskohdat

Rocker Camber Pieni nousu

Sukset, joissa on rokkeri kärjessä, camber keskellä ja pieni nousu perässä, ovat erittäin monipuoliset. Suksi on helppo kääntää, ja jalkaterän alla oleva camber antaa sukselle pitoa kovemmallakin lumella. Häntä on hieman koholla, mutta se ei ole kuin täysi rokkari. Näin saadaan tasapainoinen yhdistelmä helppoa kääntymistä ja carvingia vakaudesta tinkimättä.

Woodcore
Ydin koostuu erityisesti valituista puulajeista, jotka laminoidaan eri koostumuksilla kiinteäksi ytimeksi. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden hallita kaikkia suksen ominaisuuksia.

Suuntaava muoto
Tämän suksen kärki on pehmeämpi kuin häntä. Tämä helpottaa kääntymistä, kun taas jäykempi häntä antaa vakautta ja kontrollia käännöksiä ohjattaessa.

Multi Radius Sidecut
Multi radius Sidecut tekee suksesta monipuolisen. Säde on Giant Slalom- ja Slalom-suksien väliltä ja mahdollistaa sekä lyhyiden että pitkien käännösten hiihtämisen samalla suksella.

Sivuseinärakenne
PU-kerros, joka tiivistää kerroksellisen suksirakenteen sivulla ja lisää lujuutta. Sivuseinärakenteiset sukset ovat yleensä vakaammat vauhdissa, vilkkaammat ja kestävämmät.

Technical Details Line Pandora 110
Size162170178
Tip width(mm)144144144
Waist width(mm)110110110
Tail width(mm)130130130
Radius - Sidecut(m)x16.5x
Weight per ski(g)x1500x