SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

ZAG Skis Ubac 89 L 24/25

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 629,00 € Regular Price 699,95 €
Sisältää ALV:n

Minkä pituinen suksi

Tarvitsemasi suksen pituus riippuu tasostasi, painostasi, pituudestasi, suksityypistäsi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Alla oleva taulukko on ohje, jonka avulla voit määrittää oikean pituisen suksen suksityypin ja tason mukaan.

Lisätietoja
Suksien mitat 121-89-107
Radius 17m @ 164cm

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Zag Ubac 89 L on naisille suunnattu retkisuksi pitkille matkoille. Minimalistinen paino takaa, että voit kävellä tehokkaasti ylös ja silti säilyttää suorituskyvyn alamäessä. Kevyt rakenne, jossa on puuydin ja hiilikuitu, antaa vakauden ja turvallisuuden tunteen kaikenlaisessa lumessa ja loistaa kovalla lumella. Naishiihtäjille, jotka etsivät kevyttä retkisuksia, jotka ovat hyvät kovalla lumella, on Ubac 89 L loistava valinta.

Yksityiskohdat

Rocker Camber Small Rise
Sukset, joiden kärki on rokkeri, keskiosa camber ja häntäosa hieman nouseva, ovat erittäin monipuoliset. Suksi on helppo kääntää, ja jalkaterän alla oleva camber antaa sukselle pitoa kovemmallakin lumella. Häntä on hieman koholla, mutta se ei ole kuin täysi rokkeri. Näin saadaan tasapainoinen yhdistelmä helppoa kääntymistä ja carvingia vakaudesta tinkimättä.

Woodcore
Ydin koostuu erityisesti valituista puulajeista, jotka laminoidaan eri koostumuksilla kiinteäksi ytimeksi. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden hallita kaikkia suksen ominaisuuksia.

Hiili
Ytimeen on lisätty hiiltä vahvistukseksi. Hiili on kevyttä, vahvaa ja kestävää.

Lasikuitu
Tarjoaa räätälöidyn taivutuksen, jolla on suurempi vääntökestävyys ja vakaus.

Multi-Radius Shape
Jakomenetelmä, jolla sädettä voidaan vaihdella useilla toisistaan riippumattomilla alueilla pitkin suksia. Se mahdollistaa esimerkiksi hyvin lyhyen säteen jalkaterän alla, joka kasvaa päissä ja parantaa suksen sietokykyä vaikeassa lumessa.

Half-Cap-rakenne
Sivujen ABS-sivuseinien muotoilu yhdistettynä ZAG:n puolikorkkiseen sandwich-rakenteeseen parantaa suksien kestävyyttä lisäämällä iskunvaimennusta. Puolikorkkirakenne mahdollistaa myös paremman voimansiirron, mikä parantaa myös pitoa kovemmalla lumella.

Technical Details Ubac 89 L
Size156164171
Tip width(mm)120121122
Waist width(mm)898989
Tail width(mm)106107107.5
Radius - Sidecut(m)161719
Weight per ski(g)115012101280