KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

ZAG Skis Ubac 95 L 23/24

16%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 669,00 € Regular Price 799,95 €
Sisältää ALV:n

Minkä pituinen suksi

Tarvitsemasi suksen pituus riippuu tasostasi, painostasi, pituudestasi, suksityypistäsi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Alla oleva taulukko on ohje, jonka avulla voit määrittää oikean pituisen suksen suksityypin ja tason mukaan.

Lisätietoja
Suksien mitat 127-94-114
Radius 16m @ 164cm

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Zag Ubac 95 L on kevyt naisten retkisuksi, jossa on poikkeuksellisen hyvä hiihtokyky ja joka on suunniteltu hiihtämään tehokkaasti ja varmasti kaikissa lumiolosuhteissa. Moderni 5-pistemuoto, jossa on lyhyt säde, antaa näille suksille täydellisen yhdistelmän ketteryyttä ja reunapitoa. Ubac 95 L on helppo kääntää haastavassa maastossa, kelluu tuoreessa lumessa ja pysyy vakaana suuremmilla nopeuksilla. ZAG Ubac 95 L -sukset ovat tarpeeksi kevyet pitkille retkille, mutta hiihtävät kuin vankat freeride-sukset. Ne ovat erittäin luotettavat seikkailusukset!

Yksityiskohdat

Rocker Camber Small Rise
Sukset, joiden kärki on rokkeri, keskiosa camber ja häntäosa hieman nouseva, ovat erittäin monipuoliset. Suksi on helppo kääntää, ja jalkaterän alla oleva camber antaa sukselle pitoa kovemmallakin lumella. Häntä on hieman koholla, mutta se ei ole kuin täysi rokkeri. Näin saadaan tasapainoinen yhdistelmä helppoa kääntymistä ja carvingia vakaudesta tinkimättä.

Woodcore
Ydin koostuu erityisesti valituista puulajeista, jotka laminoidaan eri koostumuksilla kiinteäksi ytimeksi. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden hallita kaikkia suksen ominaisuuksia.

Hiili
Ytimeen on lisätty hiiltä vahvistukseksi. Hiili on kevyttä, vahvaa ja kestävää.

Lasikuitu
Tarjoaa räätälöidyn taivutuksen, jolla on suurempi vääntökestävyys ja vakaus.

Multi-Radius Shape
Jakomenetelmä, jolla sädettä voidaan vaihdella useilla toisistaan riippumattomilla alueilla pitkin suksia. Se mahdollistaa esimerkiksi hyvin lyhyen säteen jalkaterän alla, joka kasvaa päissä ja parantaa suksen sietokykyä vaikeassa lumessa.

Half-Cap-rakenne
Sivujen ABS-sivuseinien muotoilu yhdistettynä ZAG:n puolikorkkiseen sandwich-rakenteeseen parantaa suksien kestävyyttä lisäämällä iskunvaimennusta. Puolikorkkirakenne mahdollistaa myös paremman voimansiirron, mikä parantaa myös pitoa kovemmalla lumella.

Technical Details Ubac 95 Lady
Size158164170
Tip width(mm)126127128.5
Waist width(mm)949495
Tail width(mm)112.5114115
Radius - Sidecut(m)151616.8
Weight per ski(g)119012601300