Ladataan...

Amplid Spray Tray 22/23

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Profiili Directional Rocker-Camber-Rocker
Tyyli All-Mountain, Powder, Fun-carve
Muoto Directional
Flex Medium
Lumilaudan ydintyypit Poplar, Honeycomb
Lumilaudan lisävarusteet ydin Carbon
Pohjan tyyppi Sintered
Snowboard Binding Montage 2 x 4

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Amplid Spray Trayn kaltaiset levyt näyttävät nykyään kasvavan suosiossa suurten tuotemerkkien keskuudessa. Shape on juuri hauskan carvingin ja puuterilautailun risteyksessä. Niiden leveä leveys tekee niistä erinomaisen valinnan koko kaudeksi, myös slushissa ja tuoreessa lumessa. Tästä on vähitellen tulossa välttämätön lisä all-mountain-laudan rinnalle

Yksityiskohdat

PROFIILI

  • Suuntaava Cruise Camber
    Varhainen nousu rokkari, joka hallitsee kaikkia vuoria. Cruise camberin pienemmät mitat antavat tarkan ja eloisan tuntuman, joka muistuttaa pop camberia, mutta sen suorituskyky syvässä lumessa on huomattavasti parempi ja se tuntuu "sisäänajetulta". Amplidin suuntaavissa lumilaudoissa cruise camberiin on lisätty ripaus early risea, joka parantaa kelluvuutta entisestään.

  • Floatation Tips
    Erittäin leveät, matalan nousun omaavat kärjet, jotka luovat nostetta puuterissa imemättä nopeutta. Ne lisäävät suksien ja lumilautojen surffituntumaa.


CORE

  • Omni Core
    Luotettava, matalatiheyksinen poppelipuuydin, joka on kevyt, kestävä ja jolla on hyvä joustomuisti. Alan standardi, joka takaa hyvän suorituskyvyn.

  • Thick Cut
    Tänä vuonna Future Shapes -sarjan myötä käyttöön otetuissa paksuhkoissa ytimissä on paksumpi profiili kärjessä ja perässä, mikä vähentää tärinää ja lisää jäykkyyttä siellä, missä sitä tarvitaan. Vähennetty nokan ja hännän taipuma parantaa syvällä lumessa kellumista, lisää hallintaa ja lisää vakautta.

  • HEXO2 Lite Core
    Vain amplidin thick cut -ydinmalleissa esiintyvä hexo2 lite sijoittaa hunajakennon kärkeen, mutta ei sidosten väliin. Ylimääräisen materiaalin poistamisesta johtuva painonsäästö vähentää keinupainoa ja lisää reaktiokykyä.


VAHVISTUKSET

  • Carbon Pop Band
    Kapea kaistale hiilikuitujousia, jotka kulkevat suksen tai lumilaudan keskilinjan läpi kärjestä häntään. Pop-nauha lisää pitkittäisjäykkyyttä ja ponnahdusvoimaa muuttamatta vääntöjäykkyyttä. Pop bandilla varustetut sukset tuntuvat eloisammilta, mutta ovat silti anteeksiantavat.

  • Biaxal-lasi
    Biaxial-lasin käyttäminen lastujen rakenteessa antaa niille virheettömän vasteen ja leikkimielisyyden ja pitää ne samalla naurettavan kevyinä.

  • Impact Pads
    Milligramman tarkkuudella olemme lisänneet monisuuntaiset lasipehmusteet sidonta-alueelle, jotta vältytään metallisten splitboard-sidontapohjien terävien kulmien aiheuttamilta kolhuilta. Nämä tyynyt parantavat kestävyyttä lisäämättä ei-toivottua painoa.


TOPSHEET

  • PLT Topsheet
    Erityinen ympäristöystävällinen viimeistely, joka näyttää hyvältä eikä koskaan halkeile!


BASE

  • Sintered 7 Base
    Ensiluokkainen sintrattu muovi, joka imee helposti vahaa ja päihittää ratsastuskavereidesi pohjat hikeä säästämättä. Sinun on parasta tottua odottamaan.

  • Shred Ready
    Amplid ei aio myydä sinulle parasta shrediä, jolla olet koskaan ajanut ja jättää virittämistä jonkun muun tehtäväksi. He antavat jokaiselle kyydille parhaan virityksen, jonka se koskaan saa.


SIVUSEINÄT JA REUNAT

  • Beziér-käyrät
    Amplid välttää säteitä aina kun se on mahdollista ja käyttää Beziér-käyriä sidecutsia ja nokan muotoja suunnitellessaan. Sen avulla Amplid voi laskea ytimen tarkan taivutuskäyrän, mikä johtaa harmonisimpaan ajoon, jonka suksi tai lauta voi tarjota.

  • Jekyll & Hyde Geometrie
    Maksimi tehollinen särmä ja neliösenttimetrit min laudan tai suksen pituudessa. Uppoamattomat, mutta ketterät puuterilaudat, sahalaitaiset jib-kannet, joissa on valtava pop ja reunan pito, ja ultimaattinen all-mountain-suksien resepti.

Amplid Spray Tray 22/23 Sizechart
 Size147
overall length (mm) 1470
nose length (mm) 280
running length (mm) 1040
tail length (mm) 150
waist width (mm) 254
nose width (mm) 294
tail width (mm) 280
sidecut depth (mm) 16.5
sidecut radius (m) 8.3
stance position 20 back
nose radius (mm) 800
tail radius (mm) 800
ref stance (cm) 53 (49 - 57)
camber Cruise Camber
approx weight (kg) 2.8
rider weight-range (kg) 48 - 72
active surface area (cm2) 3750