KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Amplid Tour Operator 22/23

46%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 459,00 € Regular Price 849,95 €
46%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Painoluokka 2.0kg - 2.5kg
Mukana toimitettavat lisävarusteet None

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Tämä luotettava työhevonen on tarpeeksi kestävä kestääkseen vuodesta toiseen maastotehtäviä, ja se on omistautuneen vuoristomiehen välttämätön työkalu. Kovimmista saatavilla olevista materiaaleista rakennettu Tour Operator split yhdistää ensiluokkaisen ajokokemuksen ja hämmästyttävän kestävyyden. Sen "universaali" geometria jättää maasto- ja tyylipäätökset sinulle. Eeppisempiä retkiä vähemmällä huollolla... Tour Operator on edullinen tuplahinta. Porttisi vaivattomaan splitboardingiin.

Yksityiskohdat

PROFIILI

 • Suuntaava Cruise Camber
  Varhainen nousu rokkari, joka hallitsee kaikkia vuoria. Cruise camberin pienemmät mitat antavat tarkan ja eloisan tuntuman, joka muistuttaa pop camberia, mutta sen suorituskyky syvässä lumessa on huomattavasti parempi ja se tuntuu "sisäänajetulta". Amplidin suuntaavissa lumilaudoissa cruise camberiin on lisätty ripaus early risea, joka parantaa kelluvuutta entisestään.

 • All-terrain Tips
  Sileä potkusäde ja täyteläisempi kärjen ääriviivat parantavat syvällä lumella kellumista ilman, että swing-painoa lisätään.


CORE

 • Lite Core
  Uberin kevyet puulajikkeet on leikattu, käsitelty ja linjattu tavalla, jonka vain tehtaamme osaa. Sen lujuus-painosuhde on saanut tiedemiehet ymmälleen.

 • Basalt Suspension Strips
  Nämä kapeat basalttikangaskaistaleet, jotka kulkevat pitkin lattialevyä v-muodossa kosketuspisteistä kohti saappaita, vaimentavat ei-toivottuja värähtelyjä, vähentävät kuljettajan väsymystä ja pitävät reunan kiinni lumessa parantaen hallintaa. Hanki Rolls Royce -fiilis!


TOPSHEET

 • Biaxal-lasi
  Biaxial-lasin käyttäminen lastujemme rakenteessa antaa niille virheettömän yhdistelmän vastetta ja leikkisyyttä pitäen ne samalla naurettavan kevyinä.

 • Stratospheric
  Konsepti on yksinkertainen: heijastava pintalevy = vähemmän lämmön kertymistä = vähemmän lumen tarttumista = vähemmän painoa. Stratospheric takaa paremman lämmön heijastumisen, mikä vähentää lumen tarttumista. Täydellinen, kun haluat nousta vuorelle sinisenä päivänä.

 • Impact Pads
  Milligrammiin olemme lisänneet monisuuntaiset lasityynyt sidonta-alueelle, jotta vältytään metallisten splitboard-sidontapohjien terävien kulmien aiheuttamilta kolhuilta. Nämä tyynyt parantavat kestävyyttä lisäämättä ei-toivottua painoa.

 • Knuckle Sandwich
  Yksinkertaisesti sanottuna, se on kovimmat Amplidin valmistamat välineet. Knuckle Sandwich -rakenne korvaa perinteiset materiaalit vaurioille alttiilla alueilla erittäin kestävillä vaihtoehdoilla.


BASE

 • Sintered 7 Base
  Ensiluokkainen sintrattu muovi, joka imee helposti vahaa ja päihittää ratsastuskavereidesi pohjat hikeä säästämättä. Sinun on parasta tottua odottamaan.


SIVUSEINÄ

 • Split Tune
  Amplid pyöristää kevyesti reunat kärjen ja hännän kohdalla, tehollisen reunan ulkopuolella. Näiden reunojen tylsistäminen vähentää retkeilyn aiheuttamia lohkeamia yläpohjaan.

 • Beziér-käyrät
  Amplid välttää säteitä siellä missä se on mahdollista ja käyttää Beziér-käyriä sidecutsin ja nokan muotojen suunnittelussa. Sen avulla Amplid voi laskea ytimen tarkan taivutuskäyrän, mikä johtaa harmonisimpaan ajoon, jonka suksi tai lauta voi tarjota.

Amplid Tour Operator Sizechart
Size156159162
overall length (mm) 1560 1590 1620
nose length (mm) 230 230 230
running length (mm) 1120 1150 1180
tail length (mm) 210 210 210
waist width (mm) 256 260 264
nose width (mm) 301 305 305
tail width (mm) 298 302 305
sidecut depth (mm) 21.8 21.8 21.8
sidecut radius (m) 7.5 8.0 8.5
Flex 7 from 10 7 from 10 7 from 10
camber Dir. Cruise Camber Dir. Cruise Camber Dir. Cruise Camber
approx weight (kg) 3,2 3,3 3,5
rider weight-range (kg) 55-80 66-88 75-97