Ladataan...

Biolite FirePit+

299,00 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Nauti puisen leirinuotion lämmöstä, tuoksusta, ropinasta ja tuntumasta ilman savua. BioLite FirePitiin mahtuu jopa 4 tavallista polttopuuhirttä, ja se luo hypertehokkaat liekit patentoidun ilmavirtaustekniikan avulla. X-Ray-verkkorungon ansiosta voit seurata taikaa eturivin paikoilta, sillä se mahdollistaa 360 näkymän. Nosta polttoaineteline ylös ja heitä hiilet sisään, jotta FirePitistä tulee hibachi-tyylinen grilli, jossa on mukana toimitettu grilliritilä. Ohjaa liekkien kokoa manuaalisesti tai etänä ilmaisella Bluetooth-sovelluksella.

Ero edelliseen Firepitiin on lähinnä akussa. Biolite on päivittänyt akkua niin, että uusi akku kestää tunteja pidempään kuin vanha akku (pienimmällä asetuksella 6 tuntia pidempään, keskitasolla 4 tuntia pidempään ja suurimmalla asetuksella 2 tuntia pidempään). Lisäksi FirePit +:ssa on uusi pinnoite, joka tekee Firepit +:sta kestävämmän ja helpommin puhdistettavan.

Yksityiskohdat

  • Polttoaika: Tuuletin matala: 30 tuntia, Tuuletin keskitaso: 14 tuntia, Tuuletin korkea: 7 tuntia
  • Polttoaine: Polttopuut tai puuhiili
  • Mitat: Jalat avaamattomina: 68.jalat: 6 x 33 x 40,1 cm, Jalat taitettuna: 6 x 33 x 40,1 cm: 26.7 cm korkea
  • Paino: 8,98 kg
  • Teho: 1,5 kg: USB A
  • Sisääntulot: USB
  • Ilmainen Bluetooth-sovellus: 10.0+ ja Android 5+ kanssa
  • Pakkauksessa: Pakkaus: Pakkaus sisältää seuraavat osat: - Pakkaus: Pakkaus: Pakkaus: FirePit, grilliritilä, polttoaineteline, USB A-Micro-USB-johto

FirePit features

1. USB ladattava Powerpack
12 800 mAh:n akku voi antaa virtaa tulipalolle jopa 24 tuntia. Irrota ja lataa USB-liitännän kautta tai käytä aurinkokantokoteloa, jotta voit ladata virtaa, kun et ole käytössä (myydään erikseen)

2. Ilmasuihkut parantavat palamista
51 ilmasuihkua ruiskuttaa tuleen happea avainkohtiin. Tämä luo tasaisemman lämpötilan ja kaasujen sekoittumisen tulen sisälle, mikä parantaa palamista huomattavasti.

3. Taittuvat jalat
Tekee kannettavuudesta helppoa. Yhdistettynä Solar Carry Cover -kuljetussuojukseen (myydään erikseen) olet valmis kulkemaan takapihalta rannalle hetkessä.

4. Grilliritilä
Kypsennä hibachi-tyylisiä aterioita irrotettavan grilliritilän avulla. Polttoainetelineen voi säätää kahdelle polttoainetyypille - puulle tai puuhiilelle.

5. X-Ray-verkko
360°-näkymän ansiosta näet kaiken: hehkuvan hiilloksen alhaalla, kaasuuntuvan puun keskellä ja ylhäältä nousevat liekit.

6. Bluetooth-integraatio
Voit säätää puhaltimen voimakkuutta suoraan FirePitin virtalähteestä tai kädestäsi ilmaisella BioLite Energy App -sovelluksella Androidille ja iOS:lle.