End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Black Diamond Jetforce Pro 35L

Jopa 15%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 999,00 € Regular Price 1 179,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

35-litrainen Jetforce Pro on tilava ilmatyynyreppu, joka on suunniteltu lumiturvallisuuden ammattilaisille ja maastossa liikkujille, jotka vaativat runsaasti säilytystilaa. Jetforce Pro -järjestelmä lisää turvallisuutta takamaastossa, ja modulaarisen järjestelmän ansiosta voit kiinnittää siihen erilaisia lisälaukkuja, mikä tekee tästä airbag-repusta erittäin monipuolisen.

Valitettavasti voimme toimittaa Jetforce-ilmapusseja vain EU:n sisällä.

Yksityiskohdat

35 litran pakkauksessa on oma avy-työkalutasku ja runsaasti säilytystilaa lisäkerroksille, vedelle ja lisävarusteille, ja lisäksi pakkaus on modulaarinen, joten voit ostaa 10 litran, 25 litran ja 25 litran splitboard-lisälaudan, jonka voit liittää JetForce-järjestelmään monipuolisuuden lisäämiseksi. Repun jääkalustokiinnitys kiinnittää tärkeimmät varusteesi, ja suksien kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa turvatyynyn avautumisen, kun sukset on kiinnitetty. Lantiovyössä on myös uudelleen suunniteltu jalkalenkkihihihna, joka on nyt sisäänvedettävä ja jossa on karabiiniklipsi nopeaa kiinnitystä varten lantiovyöhön.

  • JetForce-teknologia on sisäänrakennettu; ladattava, matkustusystävällinen ja erittäin kestävä
  • Erillinen avy-työkalutasku ja yksi jääkirveskiinnike
  • Tuck-away diagonaalinen suksikannatin mahdollistaa turvatyynyn avautumisen suksien ollessa kiinnitettynä
  • Kypäränpidike, lantiovyön kätkötasku ja sisäinen tarviketasku
  • Uudelleen suunniteltu jalkahihna on sisäänvedettävä ja siinä on helppokäyttöinen karabiiniklipsi nopeaa kiinnitystä varten
  • Tilavuus: 35 L
  • Paino: Paino: S/M 2,96 kg, M/L 3,06 kg

Jetforce Pro

JetForce Pro lumivyöryturvatyynyjärjestelmä on nyt pienempi ja kevyempi, ja siinä on Bluetooth-ominaisuudet helppoja päivityksiä varten.

JetForce-teknologia on edelleen ladattava ja matkustusystävällinen, ja siinä on useita käyttöönottoja, automaattinen ilmatyhjennys ilmataskun luomiseksi, ja siinä on automaattinen itsediagnoosi, mutta nyt päivitetty, matalamman profiilin järjestelmä on sijoitettu alemmas, mikä parantaa repun kantokykyä. Bluetooth-yhteyden lisäämisen ansiosta voit päivittää ohjelmiston suoraan älypuhelimesi PIEPS-sovelluksen kautta sekä muokata asetuksia. Käyttöönottolaukaisimessa on tilavalot, ja sen voi vaihtaa joko vasempaan tai oikeaan olkahihnaan, ja voit säätää korkeutta henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Koko järjestelmä on modulaarinen, joten JetForce Pro -järjestelmään voi liittää 10 litran, 35 litran tai 25 litran splitboard booster packin, mikä tekee tästä airbag-pakkauksesta erittäin monipuolisen.

  • Bluetooth-yhteys mahdollistaa helpon ohjelmisto- ja järjestelmäpäivitysten tekemisen älypuhelimella
  • Uudelleen suunniteltu JetForce-teknologia on pienempi, kevyempi ja uudelleen sijoitettu parempien kanto-ominaisuuksien vuoksi
  • Matkailuystävällinen