Ladataan...

Black Diamond Moji Charging Station

10%
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
Alkaen 72,00 € Regular Price 80,00 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Erittäin kirkas perusleirilyhty, jossa on kolmitoiminen virtalähde, Moji Charging Station toimii myös kannettavana virtalähteenä ja lataa kannettavaa elektroniikkaa USB:n kautta.

Yksityiskohdat

Black Diamond Moji Power Station on monikäyttöinen, erittäin kirkas lyhty perusleireille, leirintäalueille ja verkkoverkon ulkopuolisiin tilanteisiin, sillä se tarjoaa 250 lumenin tehon lisäksi myös USB:n kautta ladattavan kannettavan elektroniikan. Moji Power Stationin erittäin yksinkertaisessa rakenteessa on monivirtalatausominaisuudet, ja se toimii suoralla verkkovirralla (sovittimella, joka ei sisälly toimitukseen), mukana toimitetulla ladattavalla akulla tai tavallisilla AA-alkaliparistoilla. Moji Power Stationin kannettava virransyöttö lataa myös USB:n kautta, jotta kamerat, puhelimet ja muut pienet kannettavat elektroniikkalaitteet pysyvät kunnossa, kun vaellat kaukana kotoa. Yksi virtakytkin himmentää valoa optimaalisen kirkkauden saavuttamiseksi, ja kokoontaitettava kaksoiskoukkusilmukka mahdollistaa helpon ripustamisen.

  • Yksi QuadPower LED tuottaa 250 lumenia (enimmäisasetus)
  • Himmeä pallo tuottaa kirkasta, ympäröivää valoa
  • Ainutlaatuinen himmennyskytkin tarjoaa säädettävän kirkkauden
  • USB-portti lataa kannettavaa elektroniikkaa
  • Kokoontaitettava kaksoiskoukkuinen ripustuslenkki
  • Toimii verkkovirralla (verkkolaitteella, joka ei sisälly toimitukseen), ladattavalla suljetulla litiumioniakulla tai tavallisilla AA-paristoilla