KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Black Diamond Spark Pro

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Black Diamondsin ensiluokkainen freeride-hiihtohanska, jossa on GORE-TEX®-suoja ja PrimaLoft® Gold -eristeen lämpö, Spark Pro on lämmin, vedenpitävä ja uskomattoman kestävä.

Yksityiskohdat

Ensiluokkainen suoja niille, jotka hiihtävät kaikenlaista, koko kauden ajan, Black Diamond Spark Pro -käsineet suojaavat käsiäsi vuoden märimmiltä ja kylmimmiltä olosuhteilta. Spark Pro -käsineiden ulkoisessa kolmikossa yhdistyvät erittäin kestävä vuohennahkakuori, sisäinen EVA-pehmuste ja vedenpitävä, hengittävä GORE-TEX®-sisäosa - joka on rakennettu Kevlar®-ompeleilla - suojaamaan märiltä myrskyiltä, rapautuvalta maastolta ja päivittäisen hiihtämisen rasituksilta. Voinpehmeä fleecevuori tarjoaa uskomattoman kodikkaan tuntuman, ja 170 g PrimaLoft® Gold -eristettä pitää sormenpäitäsi tyytyväisinä lunta kylmänä päivänä.

Ominaisuudet:

  • 100 % vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX®-lisäosa
  • Täysvuohennahkainen kuori, jossa mokkanahkainen nenänpyyhe ja koukkusuljenta
  • Kiinteässä vuorauksessa on superpehmeää fleeceä ja 170 g PrimaLoft® Gold -eristettä EVA-pehmuste kämmenselässä ja rystysissä lisää iskuilta suojaa
  • Vuohennahkainen kämmen ja kämmenlaastari, jossa Kevlar®-ompeleet