End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Borealis Drakkar 22/23

40%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 347,97 € Regular Price 579,95 €
40%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Profiili Camber-Rocker
Tyyli All-Mountain, Freeride
Muoto Directional
Flex Medium/Stiff
Lumilaudan ydintyypit Poplar, Paulownia, Bamboo
Lumilaudan lisävarusteet ydin Carbon, Kevlar
Pohjan tyyppi Sintered +
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Lumilaudan kuidut ydin Triax
Lumilaudan sivuseinämä ABS

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Äärimmäinen ase, jolla voit navigoida kauheen valtamerten läpi. Borealis Drakkar on norjalaisen pitkälaivan tavoin suunniteltu vahva suuntaava lauta, joka on valmis selviytymään kaikista lumiolosuhteista, joihin se törmää. Tämä lauta on kuitenkin paljon muutakin kuin puuterilauta. Hauskaa carvingia, slushin liplatusta. Ihan mitä vain!

Yksityiskohdat

PROFIILI

 • Blizzard Camber
  Tämä profiili on ihanteellinen syvälle puuteriin ja vankkaan pitoon kovalla lumella. Pitkä rokkeri edessä alkaen etupään inserttipakkauksesta, lievä camber alaspäin takapään inserttipakkaukseen ja lyhyempi rokkeri kohti häntää helpompia käännöksiä ja vaihtolaskua varten.


CORE

 • UL Forest Core
  Ultrakevyt puuydin, joka on valmistettu FSC-sertifioiduista puulajeista (poppeli, paulownia), jotka on vahvistettu bambusauvoilla. Ohuempi kärki ja häntä vähentävät swing-painoa. Dynaaminen, napakka ja kestävä.

 • Carbon Power Beams
  Huolellisesti tutkitut hiilivahvistusmatriisimme on suunniteltu kunkin laudan tarpeisiin. Olipa tavoitteena lisätä poppia, vakautta tai tarkkuutta, nämä palkit ovat ajosi keskushermosto, joka tekee siitä dynaamisemman ja nopeamman.

 • Powder Paw
  Pitkät kaistaleet toisiinsa sekoittuneesta Kevlar©:sta ja hiilestä, jotka on sijoitettu ytimen strategisiin kohtiin vähentäen tärinää ja tehden kyydistä pehmeämpää, aivan kuten ilveksen tassutyynyt.


TOPSHEET

 • Bamboo Topsheet
  Tämä lauta on varustettu 100 % orgaanisella bambusta valmistetulla pintalevyllä, joka tekee siitä dynaamisen, vähentää kolinaa/tärinää ja tarjoaa luonnollisemman tuntuman ajoon. Se myös vähentää laudassa olevan muovin määrää 40 %.

 • Permafrost-teknologia
  Yksinomaisen prosessin avulla bambupäällysteen kuidut on täytetty Greenpoxy©-ekohartsilla, mikä tekee siitä iskunkestävän ja pitkäikäisen.

 • Triax Glass x2
  Tämä komposiitti on kudottu kolmessa eri kulmassa, mikä tuo lautaan tarkkuutta, reaktiivisuutta ja vakautta. Korkea pituus- ja vääntöjäykkyys.

 • Greenpoxy Eco-Resin
  Tämä lauta on koottu Greenpoxy Eco-Resinillä, joka on valmistettu yli 55 % kierrätysbiomassasta, kuten kierrätetyistä kasviöljyistä ja sahanpurusta. Tämä erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) sisältävä biohartsi on pitkäikäinen ja suorituskykyinen vaihtoehto klassisille epoksihartseille.


BASE

 • IS7200 Sintered Base
  Tämä korkealuokkainen, korkean molekyylitiheyden omaava perusmateriaali on huippuluokan vaihtoehtomme. Saavuta ennennäkemättömät nopeudet missä tahansa maastossa ja missä tahansa lumen lämpötilassa. Korkea iskunkestävyys ja erinomainen vahan imeytyminen. Flip-Flop: pohja on usein saatavana käänteisinä väriyhdistelminä pohjamateriaalijätteen vähentämiseksi.


SIVUSEINÄ

 • ABS-iskunkestävä sivuseinämä
  Iskunkestävien ABS-sivuseinämien käyttö pitää laudan liikkeessä vuodesta toiseen, sillä ne lieventävät kivien, juurien ja muiden esteiden aiheuttamia iskuja.

 • Sidewaves
  S
  ivuleikkaukseen lisätyt ylimääräiset kosketuspisteet tarjoavat lisää turvallisuutta ja uskomattoman pidon kovalla lumella ja jäällä. Hyvin samanlainen kuin Magnetraction.

>hr>

SIZECHART

Borealis Drakkar Sizechart
Size 156
Sidecut Radius 8.7
Ref. Stance 570
Nose Width 300
Waist Width 262
Tail Width 290