KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Borealis Koi Split 22/23

Jopa 45%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 494,97 € Regular Price 899,95 €
Jopa 45%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Painoluokka 3.0kg - 3.5kg
Mukana toimitettavat lisävarusteet None

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Borealis Koi Split on vastaus nopeisiin käännöksiin puuterimetsissä ja eeppisiin freeride-linjoihin. Tämä lauta on kunnianosoitus japanilaiselle backcountrylle. Se on yksinkertainen, tyylikäs ja kelluu kuin mikään aiemmin kokeilemasi. Hengitä syvään, löydä sisäinen hiljaisuutesi ja anna mennä.

Yksityiskohdat

PROFIILI

 • Powfish Camber
  Valtava rokkeri edessä, joka pitää sinut syvimmänkin lumen yläpuolella, tasainen alue lisää vakautta, positiivinen camber alas pyrstöön voimakkaita käännöksiä varten.


YDIN

 • UL Forest Core
  Ultrakevyt puuydin, joka on valmistettu FSC-sertifioiduista puulajeista (poppeli, paulownia), jotka on vahvistettu bambusauoilla. Ohuempi kärki ja häntä pienentävät swing-painoa. Dynaaminen, napakka ja kestävä.

 • Carbon Power Beams
  Huolellisesti tutkitut hiilivahvistusmatriisimme on suunniteltu kunkin laudan tarpeisiin. Olipa tavoitteena lisätä poppia, vakautta tai tarkkuutta, nämä palkit ovat kyytiäsi keskushermosto, joka tekee siitä dynaamisemman ja nopeamman.

 • Powder Paw
  Pitkät kaistaleet toisiinsa sekoittuneesta Kevlar©:sta ja hiilestä, jotka on sijoitettu ytimen strategisiin kohtiin vähentäen tärinää ja tehden kyydistä pehmeämpää, aivan kuten ilveksen tassutyynyt.

 • Shield
  Shield suojaa selustasi: se auttaa suojaamaan lautasi kiviltä, piilossa olevilta juurilta tai muilta esteiltä.


TOPSHEET

 • DNA Bioplastic Topsheet
  Kasvipohjainen (50 %) orgaaninen pintalevy, jonka iskunkestävyys on parantunut ja jonka lumen tarttumisominaisuudet ovat alhaiset, mikä mahdollistaa liukumisen puuterin läpi vähemmällä kitkalla.

 • Permafrost Technology
  Yksinomaisen prosessin avulla bambupäällysteen kuidut on täytetty Greenpoxy© Eco-Resinillä, mikä tekee siitä iskunkestävän ja pitkäikäisen.

 • Greenpoxy Eco-Resin
  Tämä lauta on koottu Greenpoxy Eco-Resinillä, joka on valmistettu yli 55 %:sti kierrätetystä biomassasta, kuten kierrätetyistä kasviöljyistä ja sahanpurusta. Tämä erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) sisältävä biohartsi on pitkäikäinen ja suorituskykyinen vaihtoehto klassisille epoksihartseille.

 • Triax Glass x2
  Tämä komposiitti on kudottu kolmessa eri kulmassa, mikä tuo levyyn tarkkuutta, reaktiivisuutta ja vakautta. Korkea pituus- ja vääntöjäykkyys.


BASE

 • 4001 Sintered Base
  Tämä premium-luokan korkean molekyylitiheyden pohja on huippuluokan vaihtoehto. Supernopea missä tahansa maastossa ja missä tahansa lumen lämpötilassa. Korkea iskunkestävyys ja hyvä vahan imeytyminen.


SIDEWALL

 • Liquid Walls
  Sivuseinämä, joka kaadetaan tuotantoprosessin aikana suoraan ytimeen. Levitetään nestemäisessä muodossa, ja jähmettyneenä tämä seinämä on enemmän tai vähemmän luodinkestävä.

 • Sidewaves
  Sivuleikkaukseen lisätyt ylimääräiset kosketuspisteet tarjoavat enemmän turvallisuutta ja uskomattoman pidon kovalla lumella ja jäällä. Hyvin samanlainen kuin Magnetraction.


SIZECHART

Borealis Koi Split 22/23 Sizechart
Size 156 160
Effective Edge 1220 1220
Sidecut Radius 8.5 8.8
Ref. Stance 560 560
Nose Width 302 310
Waist Width 250 259
Tail Width 282 300
Setback 30 30
Weight range 55-95+ (121-210+) 65-100+ (143-220+)