SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

Kirjoita meille

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin palaamme vastauksen kanssa mahdollisimman pian.

Tilaaminen

 • Siteellisten suksien tilaaminen

  Siteiden valinta ja lisääminen
  Jos ostat suksien kanssa siteet, saat niille erittäin kilpailukykyisen sarjahinnan. Valitse ensin haluamasi sukset ja napsauta sitten:


  Näytämme valitsemillesi suksille 3 suositelluinta sidettä. Voit toki valita siteet eri kategorioista kuten alppi-, touring- tai tech/pin-siteet.

  Ilmainen siteiden asennus
  Jos ostat suksien kanssa siteet, asennus on ilmainen. Voidaksemme asentaa siteet suksiin tarvitsemme vain monosi koon millimetreissä. Monosi kantapään sivussa olevaan muoviosaan on merkittynä monon koko millimetreissä. Voit lähettää meille kyseisen millimetrikoon kassalla tilauspainikkeen yllä olevassa kommenttikentässä.

  Skischoen zoollengte aflezen
  Jos et kykene selvittämään monosi kokoa juuri sillä hetkellä, voit silti tehdä tilauksen. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kysymme monosi kokoa. Voit vastata kysymykseen sinulle sopivana ajankohtana.

  Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille monosi Mondopoint-koon. Tässä tapauksessa meidän tulee tietää monon brändi ja malli. Voimme silloin ottaa itse selville millimetrikoon. Voit jättää meille tiedot kommenttikenttään tai lähettää ne sähköpostitse yhdessä tilausnumerosi kanssa.

  Erityiset asennusohjeet
  Asennamme vakiona kaikki suksemme suositeltuun asennuskohtaan. Jos haluat poiketa tästä, kerro siitä kommenttikentässä. Jos kaipaat lisätietoja suksien asennuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Säätö ja DIN

  Huomio! Jos ostat meiltä sukset ja asennamme siteet, ne asennetaan monosi pohjan pituuden mukaan (teemme asennuksen vain antamiesi tietojen mukaan). Suksia ei säädetä henkilökohtaisten tarpeiden ja monojen mukaan, sillä meillä ei ole monojasi hienosäätöä varten. Monojen silmämääräinen tarkastaminen ei myöskään ole mahdollista. Tämä tarkoittaa sitä, että sukset eivät ole valmiina käytettäväksi. Suosittelemme siteiden säätöä paikallisessa hiihtotarvikekaupassa. Voit toki myös tehdä hienosäädön itse. Emme ole vastuussa siteidesi oikeasta säädöstä.

  Jos kaipaat lisätietoja, voit milloin vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Suksien siteet, Yhdysvallat ja Kanada

  Jos ostat sukset ja siteet Yhdysvalloista tai Kanadasta, emme kykene asentamaan siteitä vastuuvelvollisuuden vuoksi. Voit toki silti tilata kyseiset tuotteet, mutta ne toimitetaan asentamattomina.

 • Ongelmat tilauksen aikana

  Ensimmäinen tilausyritys epäonnistui, ja nyt tuote on loppunut varastosta.
  Kun aloitat maksuprosessin, tuote on varattu sinulle. Jos maksu peruutetaan, varastoa ei välttämättä vapauteta välittömästi uudelleen tilaamista varten. Jos näin tapahtuu eikä tuote ole tilattavissa 5 minuutin kuluttua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Kansainväliset tilaukset
  • Lähetämme ympäri maailmaa.
  • Toimituskulut näet kassalla ennen tilauksen loppuunsaattamista.
  • Toimitusaika omaan maahasi löytyy UPS:n verkkosivuilta: UPS-laskuri (lähetys osoitteesta: Stoutenburg - 3836 - Alankomaat).
  • Jos tilaat EU:n ulkopuolelta, et maksa arvonlisäveroa verkkokaupassamme.

  Huomioi tilauksissa EU-, CH- ja NO-alueiden ulkopuolelta:

  • Toimituskustannukset näkyvät kassalla, kun olet valinnut toimitusmaan.
  • Toimitusajan omaan maahasi löydät UPS:n verkkosivuilta: UPS-laskin (lähetys osoitteesta: Stoutenburg - 3836 - Alankomaat). Arvioidut toimitusajat löydät toimitussivultamme
  • Et maksa Alankomaiden 21 %:n arvonlisäveroa.
  • Lähetyksen yhteydessä voidaan veloittaa arvonlisävero, maahantuonti- ja käsittelykulut. Tämän määrä riippuu maasi säännöistä, joten tarkista ne välttääksesi odottamattomat kustannukset. Emme ole vastuussa näistä kustannuksista emmekä voi korvata niitä missään olosuhteissa. Lue lisää ALV:stä.
  • Palautukset, myös takuupyynnön tapauksessa, tapahtuvat omalla kustannuksellasi.
  • Palauttaessasi tuotteen emme hyvitä alkuperäisiä (pikalähetys)toimituskuluja.
  • Turvatyynysylintereitä ja tuotteita, joissa on turvatyynysylinterit, ei voida toimittaa Euroopan ulkopuolelle.

Lähetys ja toimitus

 • Toimitusaika

  Tavalliset toimitusajat

  Tarjoamme toimitukset maailmanlaajuisesti!

  Suomi = 3–5 arkipäivää (Tarkista alueelliset erot alla olevasta UPS-kartasta)


  Muut maat: Tutustu alla olevaan UPS/DHL-karttaan tai käytä UPS-laskuria / DHL-laskuria (toimitus alueelta: Amersfoort - 3824 - Alankomaat)

  Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen kello 16:00 CE(S)T, se lähetetään samana päivänä ja toimitetaan 3–5 arkipäivän kuluessa*. Jos tilaat sukset asennettavilla siteillä, toimitukseen voi kulua 1–2 arkipäivää enemmän. Onko sinulla kiire? Ota yhteyttä!

  * Toimitusaika riippuu toimitusmaasta. Toimitus joihinkin etäisiin paikkoihin ja vuoristokyliin voi viedä kauemmin. Kokemuksemme mukaan paketit toimitetaan alla mainittujen toimitusaikojen puitteissa 95 %:ssa tapauksista. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt tilaukset lähetetään maanantaina.

  Alta löydät yleiskatsauksen Euroopan toimitusaikoihin. Toimitus joihinkin etäisiin paikkoihin ja laskettelukeskuksiin voi viedä 1–2 arkipäivää kauemmin. Tarkempaa toimitusaikaa varten voit käyttää UPS-laskuria / DHL-laskuria. Käytä tätä toimitusosoitteena: Amersfoort - 3824 - Alankomaat

  UPS EU Shipping Times

  DHL EU Shipping Times

Palautukset

 • Palautukset lyhyesti

  Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit yksinkertaisesti palauttaa tuotteen. Ilmoita meille 15 päivän kuluessa, että haluat palauttaa tilauksesi. Sinun ei tarvitse perustella päätöstäsi (mutta olisimme kiitollisia, jos tekisit niin). Kun olet ilmoittanut meille, että haluat palauttaa tilauksesi, sinulla on vielä 15 päivää aikaa palauttaa se.

  Neljä tärkeintä seikkaa palautuksista:*

  1. Ilmainen palautus 15 päivän kuluessa Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Espanja ja Ruotsi. Pyydä palautusetiketti alla olevasta painikkeesta. Palautus muista maista tapahtuu omalla kustannuksellasi osoitteeseemme Alankomaissa.
  2. Palautamme sinulle koko ostosumman, mukaan lukien tavanomaiset toimituskulut (EU-, UK-, CH- ja NO-alueilla), 5 arkipäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuote on alkuperäisessä kunnossa.
  3. Haluatko vaihtaa toiseen tuotteeseen? Lähetä tuote takaisin ja tilaa uusi tuote verkkosivuiltamme.
  4. Räätälöityjä tuotteita, kuten suksia, joiden sidokset on porattu asiakkaan määritysten mukaan, ei voi palauttaa.


  * Haluamme pitää palautusprosessin yksinkertaisena, ja siksi olemme listanneet tärkeimmät kohdat sinulle tähän. Jos haluat tietää kaikki lailliset oikeutesi ja velvollisuutesi, löydät ne täältä: Ehdot ja poissulkemiset.

  Tarjoamme maksuttoman palautuksen vain edellä mainituista maista.

Tietoa Snowcountrysta

+31 85 75 00 162

Snowcountry

snowcountry.eu

Aukioloajat

Osoite:
Snowcountry
Astronaut 10
3824 MJ  Amersfoort
ALANKOMAAT


Puhelin: +31 85 75 00 162 Englantia puhuva
Sähköposti: helpdesk@snowcountry.fi Englantia puhuva

ALV: NL857735019B01
Kauppakamari: Snowcountry B.V., rekisterinumerolla #69102570