SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

Contour Hybrid Mix 135mm

Jopa 24%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 149,00 € Regular Price 195,00 €
Jopa 24%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Materiaali Mixed
Fit Trim to Fit

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Contour Hybrid mix -nahat ovat täydellisiä yleiskäyttöisiä nahkoja. Mohair-sekoitemohairpehmuste takaa maksimaalisen kestävyyden ja hyvän liukukyvyn. Hybridiliimatekniikan ansiosta niitä on erittäin helppo käyttää.

Yksityiskohdat

Hybriditekniikka

Hybrid on kaikkien aikojen ensimmäinen kaksikerroksinen liimausteknologia kiipeilypinnoille. Ylempi kerros kiinnittää nahan tiukasti sukseen jopa alhaisissa lämpötiloissa ja se irtoaa helposti jättämättä jäämiä suksen pohjaan. Alempi kerros sitoo ylemmän liimakerroksen nahan alustaan.

  • Täydellinen suksen alustan kiinnittyminen myös alhaisissa lämpötiloissa.
  • Vaivaton nahan irrottaminen suksesta
  • Huoltovapaa - ei tarvitse liimata uudelleen. Tarttuvuus palautuu yksinkertaisesti puhdistamalla liima tavanomaisella pesuaineella.
  • Helppo käsitellä, koska nahat voidaan taittaa yhteen.

Mix

Hybrid Mix -nahan pito- ja liukukerros koostuu mohair- ja nailonmateriaalin yhdistelmästä, joka on sekoitettu suhteessa 65 % mohairia ja 35 % nailonia. Tämä yhdistelmä tarjoaa täydellisen tasapainon kestävyyden, liukuvuuden ja pidon välillä.


Trim To Fit
Nahat ovat kiinteän mutta säädettävän pituisia. Sivuleikkaus on sovitettava suksiisi tai laudallesi, mikä onnistuu helposti mukana tulevalla trimmaustyökalulla.