Ladataan...

Contour Hybrid Pure 115mm

23%
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
Alkaen 139,00 € Regular Price 179,95 €
23%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Materiaali Mohair
Fit Trim to Fit

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Contour Hybrid Pure -nahat on valmistettu 100-prosenttisesta mohair-mohairpehmusteesta, joka takaa erinomaisen liukuvuuden. Nämä nahat ovat täydelliset pitkille ja vaativille retkille. Hybridiliimatekniikan ansiosta niitä on erittäin helppo käsitellä ja ne tarjoavat erinomaisen tarttuvuuden jopa useissa nousuissa.

Yksityiskohdat

Hybriditekniikka

Hybrid on kaikkien aikojen ensimmäinen kaksikerroksinen liimausteknologia kiipeilypinnoille. Ylempi kerros kiinnittää nahan tiukasti sukseen jopa alhaisissa lämpötiloissa ja se irtoaa helposti jättämättä jäämiä suksen pohjaan. Alempi kerros sitoo ylemmän liimakerroksen nahan alustaan.

  • Täydellinen suksen alustan kiinnittyminen myös alhaisissa lämpötiloissa.
  • Vaivaton nahan irrottaminen suksesta
  • Huoltovapaa - ei tarvitse liimata uudelleen. Tarttuvuus palautuu yksinkertaisesti puhdistamalla liima tavanomaisella pesuaineella.
  • Helppo käsitellä, koska nahat voidaan taittaa yhteen.

Puhdas

Contour Pure -nahat on valmistettu eksklusiivisesta luonnonmateriaalista ja kevyimmästä tekstiilikuidusta, mohairista. Mohair tarjoaa optimaaliset ominaisuudet kiipeilynahkojen valmistukseen, sillä se on erittäin hienojakoista mutta erittäin kestävää ja pysyy pehmeänä ja joustavana myös erittäin kylmissä olosuhteissa.

  • Pehmeä ja pieni pakkaustilavuus
  • Täydellinen pito kuivalla lumella
  • Erinomaiset liukuominaisuudet tehokkaaseen retkeilyyn.

Trim To Fit
Skineissä on kiinteä, mutta säädettävä pituusalue. Sivuleikkaus on sovitettava suksiisi tai laudallesi, mikä onnistuu helposti mukana tulevalla trimmaustyökalulla.