Ladataan...

Contour Hybrid Splitboard Skin 135mm

Saatavuus: Varastossa
185,00 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Contour Hybrid mix splitboard-skine ovat loistavia monitoimisuksia. Sekoitettu mohairpehmuste takaa maksimaalisen kestävyyden ja hyvän liukukyvyn. Hybridiliimatekniikan ansiosta niitä on erittäin helppo käyttää.

Yksityiskohdat

  • Sekoita

Hybridisekoituksen pito ja liukuvuus on mohairin ja nailonin yhdistelmä. Koostumus on yleensä 65 % mohairia ja 35 % nailonia. Yhdistelmä tarkoittaa täydellistä tasapainoa kestävyyden, liukuvuuden ja pidon välillä.

  • Hybridiliima

Hybrid-teknologia on kiipeilyihon liima, joka koostuu kahdesta eri kerroksesta. Ensimmäinen kerros pitää nahan paikallaan suksissasi kylmimmissäkin olosuhteissa. Tämän kerroksen ansiosta iho on myös erittäin helppo irrottaa suksista jättämättä jälkeensä tahmeaa liimaa.

Toinen kerros varmistaa, että tämä ensimmäinen liimakerros on vahvassa ja kestävässä yhteydessä nahan pito- ja liukukerroksen kanssa. Kestävyys on erittäin tärkeää, kun teet vakavia retkiä takamaastossa. Vuosien käytön jälkeen tämä liimapuoli pysyy vahvana ja tahmeana.

  • Trimmer

Tämän nahan mukana tulee erityinen trimmaustyökalu nahkojen leikkaamiseen.

  • Sovitus

Se on yksi loputtomalta vaikuttavista kysymyksistä, joita esitämme haastaaksemme kiipeilynahkojen suunnittelun nykytilan. Koko suksen pohjan peittävät nahat ovat ylimitoitettuja ja raskaita. Suurin osa nahkasi pidosta tulee juuri sidoksen alta, kun taas kärjen ja hännän päällä oleva kangas aiheuttaa tarpeetonta vastusta. Paljastettu suksen pohja ja vaihtoehtoiset materiaalit voivat parantaa merkittävästi liukua ja tehokkuutta vaikuttamatta tärkeään pitoon.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista