SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10

Vastuuvapauslauseke sivustolle snowcountry.fi

Ladataan...

Snowcountry B.V. (kauppakamari: 69102570), jäljempänä Snowcountry, tarjoaa sinulle pääsyn sivustolle snowcountry.fi ("verkkosivusto") ja kutsuu sinut ostamaan tarjottuja tuotteita. Snowcountry pidättää siten oikeuden muuttaa sisältöä tai poistaa osia milloin tahansa, ilman ennakkoilmoitusta.

RAJOITETTU VASTUU

Snowcountry pyrkii kaikin tavoin päivittämään ja/tai täydentämään verkkosivuston sisältöä mahdollisimman usein. Tästä huolellisuudesta ja tarkkaavaisuudesta huolimatta on mahdollista, että sisältö on puutteellista ja/tai virheellistä. Verkkosivuston sisältö tarjotaan ilman minkäänlaista takuuta tai lupausta oikeellisuudesta. Tätä sisältöä voidaan muuttaa milloin tahansa ilman Snowcountryn ennakkoilmoitusta. Verkkosivuston hintojen ja muiden tuotetietojen osalta on varauduttu ilmeisiin ohjelmointi- ja kirjoitusvirheisiin. Et voi vaatia sopimusta Snowcountryn kanssa tällaisten virheiden perusteella. Snowcountry ei voi koskaan ottaa vastuuta verkkosivustolla olevista kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai palveluihin johtavista hyperlinkeistä.

Tekijänoikeudet

Kaikki näihin materiaaleihin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Snowcountrylle tai sen toimittajille. Näiden materiaalien kopiointi, jakelu tai muu käyttö ei ole sallittua ilman Snowcountryn kirjallista lupaa, paitsi ja vain siinä laajuudessa kuin pakottavan lainsäädännön määräykset (kuten lainausoikeus) sallivat, ellei yksittäisten materiaalien kohdalla toisin mainita.

MUUTA

Tämä vastuuvapauslauseke voi muuttua ajoittain.