KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Dynafit ST Rotation 10

14%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 499,00 € Regular Price 580,00 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Suksisiteen tyyppi Dynafit/touring
Hiihtokenkien pohjallisten yhteensopivuus Tech only
Käyttötarkoitus Touring

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Dynafit ST Rotation 10 on pin-tyylinen tech touring -hiihtoside kevyemmille hiihtäjille, jotka haluavat tehdä vakavasti otettavia suksiretkiä. Pakettiin kuuluu pyörivä kärkiosa, etupainike, suksijarru ja helppokäyttöiset kiipeilykorot. Kevyt ja tehokas retkiside, jossa on loistava hiihtoteho laskettelussa.

Yksityiskohdat

Dynafit ST Rotation 10 on pin-tyylinen tekninen retkisuksisidos vakaviin hiihtoseikkailuihin. Tämä on uusi versio tunnetusta ja arvostetusta Radical ST 2.0 -sidoksesta. Pyörivä kärkiosa estää tahattomat irrotukset ja sen itsekeskittyvä järjestelmä tekee astumisesta todella helppoa. Eteenpäin suuntautuva paine varmistaa, että suksesi voivat taipua samalla kun vapautusarvot pysyvät vakiona. Tämä on kevyt ja tehokas retkiside, joka tarjoaa loistavaa hiihtosuoritusta myös laskettelussa.

  • Paino: 599 g
  • Din: 4-10
  • Säädettävä pituus: +/- 22,5 mm
  • Kantapään nostimen korkeus - 1: 62 mm
  • Kantapään nostokorkeus - 2: 85 mm

Säädettävä pituus
Tässä sidoksessa on säädettävä takaosa, jonka avulla voit siirtää kantapääosaa eri kengänkokojen mukaan. Tämä muunneltavuus helpottaa saman sidontasarjan käyttämistä eri jalkineiden kanssa, mikä lisää käyttömukavuutta käyttäjille, jotka omistavat useita kenkäpareja tai jakavat varusteita.


Kantapään nostokorkeus
Sidoksessa on yksi tai useampi säädettävä kantapään nostoasento, joka nostaa saappaan takaosaa. Tämä korotus on hyödyllistä ylämäkikiipeilyssä, sillä se vähentää vasikoiden rasitusta ja lisää eteenpäin kallistumista, mikä parantaa mukavuutta ja tehokkuutta jyrkkiä rinteitä noustessa.


Kääntyvä varvasosa
DYNAFITin patentoitu kääntyvä varvasosa tasoittaa tehokkaasti hiihtämisen dynamiikasta johtuvia iskuja ja varmistaa näin, että sukset ja sidokset joutuvat vähemmän rasitukseen. Tämä muotoilu parantaa sidoksen vapautustoiminnon luotettavuutta ja vähentää merkittävästi epätoivottujen ennenaikaisten vapautusten todennäköisyyttä.


Navan keskitys
Navan keskitysjärjestelmä, joka on kaikissa pyörivällä kärkiosalla varustetuissa siteissä, yksinkertaistaa linjausprosessia. Sen avulla käyttäjät voivat vaivattomasti asettaa saappaan neutraaliin asentoon ja lukita vivun turvallisesti rinteeseen nousua varten.


Bajonettilukko
Kantapääyksikön bajonettilukko takaa virheettömän liitoksen, joka takaa vankan ja suoran voimansiirron sidoksesta sukseen. Tämä muotoilu edistää erittäin herkkää ja hallittua hiihtokokemusta.


Easy Lock -jarrujärjestelmä
Easy Lock -jarrujärjestelmä sisältää automaattisen lukitusominaisuuden, joka aktivoituu, kun sidokset kytketään kävelytilaan. Tämä toiminto varmistaa saumattoman siirtymisen hiihtämisen ja kävelyn välillä varmistamalla jarrut automaattisesti, mikä helpottaa näiden kahden tilan välillä siirtymistä.


Step-In-sivutornit
Step-In Side Towers ei ainoastaan helpota 30 %:lla varvasosaan pääsyä, vaan parantaa myös sivuttaisvakautta laskussa. Nämä tornit toimivat ohjaavina elementteinä, jotka auttavat asettamaan kengän oikein.


Jäänmurtajatapit
Nämä siteet on varustettu erityisesti suunnitelluilla nastoilla, joissa on lumen syrjäyttämiseen tarkoitetut lovet. Nämä lovet auttavat poistamaan jään ja lumen kerrostumat, mikä helpottaa nopeampaa ja pehmeämpää askellusta myös jäisissä olosuhteissa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, sillä se estää lunta ja jäätä tukkimasta sidontamekanismia ja varmistaa näin luotettavan toiminnan.


Eteenpäin suuntautuva paine
Kantapääyksikössä oleva etupainemekanismi lisää sidoksen kykyä vaimentaa energiaa suksen taipumisen aikana. Tämä ominaisuus parantaa kokonaissuorituskykyä parantamalla reaktiokykyä ja pehmeyttä vaihtelevissa lumiolosuhteissa.