End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Fjällräven Abisko Dome 2

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 899,96 € Regular Price 999,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino 2750 - 3000g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 2-Hengen
Teltan tyyppi Kupoliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt ja tilava kupoliteltta, jossa on kaksi avokätistä eteistä. Itsekantava kolmipylväsrakenne, jossa on hyvä korkeus ja erinomainen ilmanvaihto.

Yksityiskohdat

Kevyt ja mukava neljän vuodenajan vaellusteltta, kaikissa olosuhteissa paitsi kaikkein alttiimmissa. Kaksi sisäänkäyntiä yksinkertaistavat teltan elämää, voit järjestää toisen puolen kumpikin teltan sisälle ja käyttää lee-puolen sisäänkäyntiä tuulisella säällä. Teltassa on runsaasti tilaa varusteille, ruoanlaitolle ja aktiviteeteille myös huonolla säällä.
Sisäteltta ja flysheet nostetaan yhdessä. Kolmen paalun rakenteen ansiosta teltta on itsekantava ja helppo pystyttää minne tahansa - kiinnitä teltta paikalleen köysiköysien avulla ja tee siitä täysin vakaa tuulessa. Tolppaholkit on värikoodattu yksinkertaisuuden vuoksi ja mitoitettu niin, että voit käyttää tuplatolppia (lisävaruste) alttiissa olosuhteissa.

Teltassa on mukava istumakorkeus ja hyvä alue seurustelua varten. Sisäteltassa on irrotettava verkkohylly ja useita verkkotaskuja varusteiden säilytykseen. Suuret sisäänkäynnit, joissa on erittäin hieno hyttysverkko, antavat sinun ihailla näkymää makuupussistasi ilman hyönteisten tunkeutumista. Suljettavat ilmanvaihtoaukot eri korkeuksilla antavat parhaan mahdollisen ilmavirran. Tämä sekä mahdollisuus kiinnittää ulkoseinä puoliksi avoimeen asentoon tekevät teltasta erinomaisen valinnan trooppiseen ilmastoon.

Ominaisuudet:

  • Vapaasti seisova, neljän vuodenajan kupoliteltta, jossa yhdistyvät alhainen paino ja käytettävyys sekä lujuus ja luotettavuus.
  • Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat sisääntuloa tuulisissa olosuhteissa.
  • Korkea katto ja jyrkät teltan sisäseinät antavat mukavan ja sosiaalisen tilan.
  • Neljä suurta verkkotaskua ja irrotettava verkkohylly sisäteltassa.
Fjallraven Abisko Dome 2 -teltta Tekniset tiedot
Kapasiteetti 2 henkilöä
Mitat 220x290x110cm
Minimaalinen paino 2.790kg
Suurin paino 3.160kg
Pakattu koko 44x19cm
Kausi 4
Rakentaminen Dome