Ladataan...

Fjällräven Abisko Dome 3

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 989,96 € Regular Price 1 099,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino > 3000g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 3-Hengen
Teltan tyyppi Kupoliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt ja tilava kupoliteltta, jossa on kaksi avokätistä eteistä. Itsekantava kolmipylväsrakenne, jossa on hyvä korkeus ja erinomainen ilmanvaihto.

Yksityiskohdat

Kevyt ja tilava kupoliteltta, jossa on kaksi avokätistä eteistä. Itsekantava kolmipylväsrakenne, jossa on hyvä korkeus ja erinomainen ilmanvaihto.Tilava ja vakaa kupoliteltta, jossa on kaksi reilua eteistä. Kevyt ja mukava vaellusteltta neljän vuodenajan käyttöön kaikissa olosuhteissa paitsi kaikkein alttiimmissa. Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat teltan elämää, jolloin teltan sisällä on helpompi pitää järjestystä, ja voit käyttää leen puoleista sisäänkäyntiä tuulisella säällä. Teltassa on myös runsaasti tilaa varusteille, ruoanlaitolle ja aktiviteeteille huonolla säällä.

Sisäteltta ja flysheet nostetaan yhdessä. Kolmen paalun rakenteen ansiosta teltta on itsekantava ja helppo pystyttää minne tahansa - kiinnitä teltta paikalleen kiinnitysköysien avulla ja tee siitä täysin vakaa tuulessa. Tolppaholkit on värikoodattu yksinkertaisuuden vuoksi, ja ne on mitoitettu siten, että voit käyttää tuplatolppia (lisävaruste) alttiissa olosuhteissa.

Teltassa on mukava istumakorkeus ja hyvä alue seurustelua varten. Sisäteltassa on irrotettava verkkohylly ja useita verkkotaskuja varusteiden säilyttämistä varten. Suuret sisäänkäynnit, joissa on erittäin hieno hyttysverkko, antavat sinulle mahdollisuuden ihailla näkymää makuupussistasi ilman hyönteisten tunkeutumista. Suljettavat tuuletusaukot eri korkeuksilla takaavat parhaan mahdollisen ilmavirran. Tämä ja mahdollisuus kiinnittää ulko-ovi puoliksi auki tekevät teltasta erinomaisen valinnan trooppiseen ilmastoon.

Ominaisuudet:

  • Aktiviteetti: Retkeily
  • Kiinnitystapit: DAC V-Pegs Small
  • Materiaali sisäteltta: 15D Ripstop DWR 100% Polyamidi
  • Ulkomateriaali: 100% polyamidi
  • Lattiamateriaali: 40% polyamidi: 40D PU 6000mm 100% polyamidi
  • Sauvojen materiaali: DAC Featherlite NSL
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
Fjallraven Abisko 3 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 3 henkilöä
Mitat 225x340x125cm
Minimaalinen paino 3.320kg
Suurin paino 3.680kg
Pakattu koko 44x20cm
Kausi 4
Rakentaminen Dome