End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Fjällräven Abisko Endurance 4

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 1 259,96 € Regular Price 1 399,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino > 3000g
Kausi 3-Seizoens
Capaciteit 4-Hengen
Teltan tyyppi Tunneliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt ja vakaa tunneliteltta, jossa on täysi korkeus sisäteltassa ja pääteltan eteisessä. Helppo pystyttää, hyvin tuulettuva ja käytännöllisillä toiminnoilla varustettu.

Yksityiskohdat

Tilava ja vakaa tunneliteltta, jossa on neljä vuodenaikaa ja täysi korkeus sisäteltassa ja pääsalissa. Tämä tekee teltan elämästä erityisen mukavaa ja helpottaa pitkien päivien kestämistä sisätiloissa. Hyvä valinta niille, jotka haluavat kevyen, mutta vahvan ja luotettavan teltan, joka sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina kaikissa olosuhteissa, paitsi äärimmäisissä olosuhteissa.
Pääsalissa on riittävästi tilaa tavaroiden säilytykseen ja ruoanlaittoon. Sisäänkäynti on sivulla, joten tilaa on helppo käyttää kunnolla. Toinen eteinen teltan juurella antaa vielä enemmän tilaa tavaroiden säilytykseen ja helpottaa sisään- ja ulospääsyä, kun teitä on useita. Päärakennuksen eteisessä ja sisäteltassa on pyykkinaru, jossa on myös erilaisia verkkotaskuja vaatteille ja pienille tavaroille.

Sisäteltta ja ulkoteltta nostetaan yhteen. Tolppaputkissa on värikoodi, ja ne ovat riittävän suuret tuplateltan tolpille (lisävaruste) alttiissa olosuhteissa. Suuret, hyvin sijoitetut tuuletusaukot takaavat erinomaisen ilmankierron. Kaikki aukot on peitetty hienolla verkolla, joka pitää pienimmätkin, tuskin näkyvät hyönteiset poissa. Lämpimissä olosuhteissa ovi voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon - vetoketjussa on automaattinen lukitustoiminto, jotta tuuli ei pääse väkisin "ryömimään" - ylimääräisen ilmankierron aikaansaamiseksi ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste) sisäteltassa.

Ominaisuudet:

  • Erittäin tilava neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa yhdistyvät alhainen paino ja käytettävyys sekä lujuus ja luotettavuus.
  • Sisäteltan täysi korkeus ja erittäin suuri eteinen takaavat mukavuuden, kun joudut olemaan sisätiloissa pitkään.
  • Pyykkinaru eteisessä ja sisäteltassa.
  • Pääteltan eteisessä on yksi sisäänkäynti ja paljon tilaa tavaroiden säilytykseen.
  • Toinen eteinen, jossa on toinen ovi, tarjoaa lisätilaa varusteille.
Fjallraven Abisko Endurance 4 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 4 henkilöä
Mitat 225x240x125cm
Minimaalinen paino 3.800kg
Suurin paino 4.380kg
Pakattu koko 44x21cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli