KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Fjällräven Abisko Lite 3

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 764,96 € Regular Price 849,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino 2000 - 2250g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 3-Hengen
Teltan tyyppi Tunneliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Abisko Light 3 on kevyt, kompakti ja vakaa tunneliteltta, jossa on pieni eteinen. Flysheet voidaan rullata ylös molemmista päistä näkymän vangitsemiseksi ja ilmavirran maksimoimiseksi.

Yksityiskohdat

Kevyt, kompakti ja vakaa tunneliteltta, jossa on pieni eteinen. Teltta voidaan rullata ylös molemmista päistä näkymän vangitsemiseksi ja ilmavirtauksen maksimoimiseksi.Kompakti ja vakaa teltta retkeilijöille, jotka matkustavat mieluiten kevyellä repulla. Teltan korkeus on hieman matalampi ja eteinen pienempi, jotta paino pysyisi alhaisena. Täydellinen kompakti ja kevyt vaellusteltta lämpimänä vuodenaikana, mutta sopii myös talvikäyttöön kaikissa muissa kuin kaikkein alttiimmissa olosuhteissa.

Flysheet ja sisäteltta on yhdistetty toisiinsa, joten sisäteltta pysyy kuivana telttaa pystytettäessä. Helppo käsitellä kahdella värikoodatulla tolpalla, runsailla tolppaholkeilla, joissa on alhainen kitka, ja helposti säädettävillä ketunjaloilla. On myös mahdollista käyttää kaksinkertaisia telttakeppejä (lisävaruste), jos telttaa käytetään alttiissa olosuhteissa. Kuusi Dyneema-köyttä, joissa on yhden käden säätömahdollisuus ja heijastinlanka. Erinomainen ilmanvaihto suurilla, hyvin sijoitetuilla tuuletusaukoilla. Lämpimissä olosuhteissa peitelevyn voi kääriä ylös molemmista päistä, jolloin näkymä lisääntyy ja ilmavirtaus on fantastinen. Jos sää on lämmin mutta arvaamaton, ovi voidaan kiinnittää puoliksi auki. Sisäteltan vaatelinja ja verkkotaskut helpottavat vaatteiden kuivaamista ja järjestystä. Kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste) sisäteltassa.

Ominaisuudet:

  • Aktiviteetti: Retkeily
  • Kiinnitystapit: DAC V-Pegs Small
  • Materiaali sisäteltta: 15D Ripstop DWR 100% Polyamidi
  • Ulkomateriaali: 20D TripleRip Sil/Sil 3000mm 100% Polyamidi
  • Lattiamateriaali: 40D PU 6000mm 100% polyamidi
  • Tolppamateriaali: DAC Featherlite NSL
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
Fjallraven Abisko Lite 3 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 3 henkilöä
Mitat 220x180x105cm
Minimaalinen paino 1.890kg
Suurin paino 2.220kg
Pakattu koko 42x17cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli