Ladataan...

Fjällräven Abisko Shape 2

Jopa 18%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 699,95 € Regular Price 849,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino 2000 - 2250g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 2-Hengen
Teltan tyyppi Tunneliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt ja vahva tunneliteltta, jossa on tilava eteinen. Helppo pystyttää. Älykkäitä ominaisuuksia, kuten molemmista päistä rullattava peitto.

Yksityiskohdat

Kevyt ja vahva tunneliteltta, jossa on tilava eteinen. Helppo pystyttää. Älykkäitä ominaisuuksia, kuten molemmista päistä ylöskäärittävä flysheet.Kevyt ja vahva neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on painoa säästävä matalaprofiilinen muotoilu ja huomattavan paljon tilaa eteisessä. Monipuolinen teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto, mukaan lukien uusi älykäs ominaisuus, jonka avulla voit rullata flyfletin molemmista päistä. Tämä antaa fantastisen ilmavirtauksen ja on yhtä käytännöllinen arvaamattomassa skandinaavisessa säässä kuin lämpimässä ilmastossa. Täydellinen kevyt kumppani vaelluksille ympäri vuoden, kaikissa olosuhteissa äärimmäisiä olosuhteita lukuun ottamatta.

Flysheet ja sisäteltta on yhdistetty toisiinsa, joten sisäteltta pysyy kuivana telttaa pystytettäessä. Tolppaholkit ovat ulkopuolella ja ne on värikoodattu yksinkertaisuuden vuoksi. Ne ovat riittävän leveät, jotta niihin mahtuu kaksoistolpat (lisävaruste) alttiissa olosuhteissa.

Teltan peitekankaan aukot voidaan avata tai sulkea kokonaan peitekankaalla. Lämpimissä olosuhteissa ovet voidaan rullata ylös ja kiinnittää puoliksi auki - vetoketjussa on automaattinen lukitusominaisuus, jotta tuuli ei voi pakottaa sitä "ryömimään" - ylimääräisen ilmankierron aikaansaamiseksi ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Sisäteltan ovessa on hieno verkko ja se voidaan sulkea kokonaan kangasovella.

Eteisessä on runsaasti tilaa varusteille, ruoanlaitolle tai nelijalkaiselle ystävälle. Sisäänkäynti on sivulta, joten tilaa voi käyttää hyvin. Sisäteltassa on myös tilava pyykkinaru ja verkkotaskut, jotka ovat hyödyllisiä, kun haluat pitää kirjaa varusteistasi.

Ominaisuudet:

  • Aktiviteetti: Retkeily
  • Kiinnitystapit: DAC V-Pegs Small
  • Materiaali sisäteltta: 15D Ripstop DWR 100% Polyamidi
  • Ulkomateriaali: 100% polyamidi
  • Lattiamateriaali: 40% polyamidi: 40D PU 6000mm 100% polyamidi
  • Sauvojen materiaali: DAC Featherlite NSL
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
Fjallraven Abisko Shape 2 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 2 henkilöä
Mitat 220x155x105cm
Minimaalinen paino 1.900kg
Suurin paino 2.320kg
Pakattu koko 40x16cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli