KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Fjällräven Abisko View 2

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 764,96 € Regular Price 849,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino 2500 - 2750g
Kausi 3-Seizoens
Capaciteit 2-Hengen
Teltan tyyppi Kupoliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Fjällräven Abisko View 2 on kevyt itsekantava teltta, jossa on lyömätön ilmanvaihto ja kaksi eteistä, jotka voidaan avata kokonaan panoraamanäkymiä varten. Vakaa tuulessa kahden ristiin menevän tolpan ansiosta.

Yksityiskohdat

Abisko View 2 on itsekantava kolmen vuodenajan teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto ja joka on optimoitu käytettäväksi vuoden lämpiminä kuukausina. Eteiset voidaan rullata kokonaan ylös teltan molemmilla puolilla, joten voit nauttia näköalasta sisäteltasta ja pitää samalla hyönteiset loitolla. Flysheet on korotettu lyhyistä päistä, ja tämä yhdessä hyvin sijoitettujen tuuletusaukkojen ja kokonaan verkkokankaasta valmistetun sisäteltan kanssa tekee teltasta uskomattoman hyvin tuulettuvan ja täydellisen trooppisiin seikkailuihin. Epävakaalla mutta lämpimällä säällä ovet voidaan kiinnittää puoliksi auki, jolloin sisäteltta jää sateelta suojassa.

Sisäteltta ja flysheet on yhdistetty ja tuettu kahdella telttatolpalla, jotka ylittävät toisensa kahdesti. Näin sisäteltta on itsekantava, kun taas eteiset tuetaan köysiköysien ja telttapuikkojen avulla. Kuusi Dyneema-köyttä ankkuroi teltan maahan ja antaa sille hyvän vakauden.

Kaksi aukkoa ja kaksi eteistä helpottavat teltan oman puolen järjestämistä ja antavat mahdollisuuden käyttää sisäänkäyntiä leen puolella tuulisella säällä. Runsas korkeus takaa mukavan telttaelämän. Sisäteltan sisällä on pyykkinaru ja kuusi säilytystaskua pulloille, taskulampuille, vaatteille jne. Kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste) sisäteltassa.

Ominaisuudet:

  • Materiaali sisäteltta: 15D Ripstop DWR 100 % polyamidi
  • Ulkomateriaali: 100% polyamidi
  • Lattiamateriaali: 40% polyamidi: 40D Ripstop PU 6000mm 100% polyamidi
  • Sauvojen materiaali: DAC Featherlite NSL
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
  • Nastat: Nastat: Nastat: Nastat: Nastat: Nastat: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko Katso 2 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 2 henkilöä
Mitat 220x240x110cm
Vähimmäispaino 2.350kg
Suurin paino 2.700kg
Pakattu koko 44x16cm
Kausi 4
Rakentaminen Itsekantava (tarvitsee tappeja)