KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Fjällräven Keb Endurance 2

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 989,96 € Regular Price 1 099,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino > 3000g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 2-Hengen
Teltan tyyppi Tunneliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Erittäin vahva ja tilava tunneliteltta edistyneille vaelluksille ympäri vuoden. Korkea mukavuustaso, jossa on avara eteinen, täysi korkeus ja monia älykkäitä ominaisuuksia.

Yksityiskohdat

Erittäin vahva ja tilava tunneliteltta edistyneille vaelluksille ympäri vuoden. Korkea mukavuustaso runsaan eteisen, täyskorkeuden ja monien älykkäiden ominaisuuksien ansiosta.Erittäin vahva ja turvallinen neljän vuodenajan tunneliteltta, joka on optimoitu alttiisiin olosuhteisiin ja haastavaan maastoon. Täysi korkeus koko sisäteltassa ja suuri eteinen tekevät telttaelämästä mukavaa, varsinkin kun huono sää pitää sinut sisällä. Täydellinen edistyneeseen talvivaellukseen ja telttailuun puurajan yläpuolella, mutta silti tarpeeksi kevyt mahtuakseen vaellusreppuun.

Kaikki materiaalit ja yksityiskohdat on valittu huolellisesti niiden luotettavuuden ja hallittavuuden vuoksi kylmissä olosuhteissa. Esimerkiksi säätöjen ja vetoketjun vetimet ovat tarpeeksi suuria, jotta niitä voi käsitellä helposti talvihanskat kädessä, köysiköysiin on kudottu heijastava lanka, ja ne ovat erityisen vahvoja tuplasäädöillä, ja maasilmukat ovat tarpeeksi suuret, jotta niitä voi käyttää suksien tai sauvojen kanssa, kun telttaa käytetään lumessa. Teltan tapit ovat myös erityisen pitkät ja leveät, mikä takaa erinomaisen pidon vaikeassa maastossa. Tuuletusaukkojen ja ovien heijastimet helpottavat telttaan palaamista pimeässä.

Flysheet ja sisäteltta on yhdistetty toisiinsa, joten sisäteltta on suojassa kastumiselta sateella pystytettäessä. Tolppaholkit on värikoodattu käsittelyn helpottamiseksi, ja ne ovat riittävän suuret tuplatolpille (lisävaruste), joten teltta kestää entistä kovempia tuulia ja enemmän lunta katolla.

Sisällä teltta on tilava ja siinä on reilusti istumakorkeutta. Erittäin suuressa eteisessä on runsaasti tilaa varusteiden säilytykseen, ruoanlaittoon ja muihin aktiviteetteihin. Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat sisään- ja ulospääsyä ja antavat myös mahdollisuuden käyttää leen puoleista ovea huonolla säällä. Eteisessä ja sisäteltassa olevat pyykkinarut sekä useat verkkotaskut auttavat pitämään varusteet järjestyksessä. Sisäteltassa on myös kiinnityspisteitä Gear Loftille (lisävaruste).

Suuret, hyvin sijoitetut tuuletusaukot takaavat erinomaisen ilmankierron ja minimoivat kondenssiveden muodostumisen. Kaikissa aukoissa on hieno hyttysverkko, ja ne voidaan peittää ulkoseinän peitteellä, jos telttaa käytetään lumessa tai hiekassa. Lämpimällä säällä ovet voidaan kiinnittää puoliksi auki.

Ominaisuudet:

  • Aktiviteetti: Teltta on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla: Aktiivisuus: Retkeily
  • Kiinnitystapit: DAC V-Pegs Medium
  • Materiaali sisäteltta: 30D Ripstop DWR 100% Polyamidi
  • Ulkomateriaali: 100% polyamidi
  • Lattiamateriaali: 70D PU 10 000mm 100% polyamidi
  • Sauvojen materiaali: DAC Pressfit
  • Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% polyesteri
Fjallraven Keb Endurance 2 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 2 henkilöä
Mitat 225x155x105cm
Minimaalinen paino 3.020kg
Suurin paino 3.690kg
Pakattu koko 39x19cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli