End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Fjällräven Keb Endurance 4

10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 1 349,96 € Regular Price 1 499,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Paino > 3000g
Kausi 4-Seizoens
Capaciteit 4-Hengen
Teltan tyyppi Tunneliteltta

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Erittäin vahva ja tilava tunneliteltta edistyneille retkille ympäri vuoden. Korkea mukavuustaso kahden eteisen, korkeiden kattojen ja monien älykkäiden toimintojen ansiosta.

Yksityiskohdat

Erittäin vahva ja turvallinen neljän vuodenajan tunneliteltta, joka on optimoitu alttiisiin olosuhteisiin ja haastavaan maastoon. Täysi korkeus koko sisäteltassa ja suuri pääteltan eteinen tekevät telttaelämästä mukavaa, varsinkin kun huono sää pitää sinut sisätiloissa. Täydellinen edistyneeseen talvivaellukseen ja telttailuun puurajan yläpuolella, mutta silti tarpeeksi kevyt mahtuakseen vaellusreppuun.
Kaikki materiaalit ja yksityiskohdat on valittu huolellisesti luotettavuuden ja hallittavuuden vuoksi kylmissä olosuhteissa. Esimerkiksi säädöt ja vetoketjun vetimet ovat tarpeeksi suuria, jotta niitä voi helposti käsitellä talvihanskoilla, köysissä on heijastava lanka, joka on kudottu niihin ja ne ovat erityisen vahvoja kaksinkertaisilla säädöillä, ja maasilmukat ovat tarpeeksi suuria, jotta niitä voi käyttää suksien tai sauvojen kanssa, kun telttaa käytetään lumessa. Teltan tapit ovat myös erityisen pitkät ja leveät, mikä takaa erinomaisen pidon vaikeassa maastossa. Ilmanvaihtoaukkojen ja ovien heijastimet helpottavat telttaan palaamista pimeällä.

Ulkoteltta ja sisäteltta on yhdistetty toisiinsa, joten sisäteltta on suojattu kastumiselta sateessa heittäytyessä. Tolppaholkeissa on värikoodi helppokäyttöisyyttä varten, ja ne ovat riittävän suuria tuplatolpille (lisävaruste), jotta teltta kestää entistä kovempia tuulia ja enemmän lunta katolla.

Erittäin suuri eteinen tarjoaa riittävästi tilaa tavaroiden säilytykseen, ruoanlaittoon ja muihin aktiviteetteihin. Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat sisään- ja ulospääsyä ja antavat myös mahdollisuuden käyttää leen puoleista ovea huonolla säällä. Teltan jalassa oleva ylimääräinen eteinen tarjoaa ylimääräisen sisäänkäynnin ja lisätilaa varusteille. Päärakennuksen eteisessä ja sisäteltassa olevat pyykkinarut sekä erilaiset verkkotaskut auttavat pitämään varusteet järjestyksessä. Sisäteltassa on myös kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste).

Suuret, korkealle sijoitetut tuuletusaukot takaavat erinomaisen ilmankierron ja minimoivat kondensaation. Kaikissa aukoissa on hieno hyttysverkko, ja ne voidaan peittää ulkoteltan ulkopuolelle, jos telttaa käytetään lumessa tai hiekassa. Lämpimällä säällä ovet voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon - vetoketjuissa on automaattinen lukitustoiminto, jotta ne eivät "ryömi" kovassa tuulessa - lisätuuletusta varten ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Ulkoteltan ovissa oleva hyttysverkko pitää useimmat hyönteiset poissa eteisestä, mikä on hyödyllistä ruoanlaiton aikana tai kun nelijalkainen ystävä on kanssasi.

Ominaisuudet:

  • Neljän vuodenajan tunneliteltta, jonka lujuus ja turvallisuus on optimoitu käytettäväksi alttiissa olosuhteissa ja karussa maastossa.
  • Sisäteltan täysi korkeus ja erittäin suuri eteinen takaavat mukavuuden, kun joudut olemaan sisätiloissa pitkään.
  • Pääteltan eteisessä on kaksi sisäänkäyntiä, yksi kummallakin puolella, ja runsaasti tilaa tavaroiden säilytykseen.
  • Neljä erittäin vahvaa mutta kevyttä DAC Pressfit -tolppaa.
  • Toinen eteinen, jossa on kolmas ovi, tarjoaa lisätilaa varusteille.
Fjallraven Keb Endurance 4 Tekniset tiedot
Kapasiteetti 4 henkilöä
Mitat 225x155x105cm
Minimaalinen paino 3.690kg
Suurin paino 3.020kg
Pakattu koko 39x19cm
Kausi 4
Rakentaminen Tunneli