Ladataan...

Flow Fuse 22/23

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Flex Medium
Tyyli Park, All-mountain
Yhteensopiva Burton Channelin kanssa Ja
Sidejärjestelmä Rear-Entry

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Flow Fuse on Flow'n tunnettu yleissidos. Muovi pitää sidoksen kevyenä ja leikkisänä, ja Active Strap -teknologian ansiosta suuri aukko tekee sisäänpääsystä helppoa, olivat olosuhteet mitkä tahansa. Sopii keskitason tai edistyneille lautailijoille, jotka etsivät leikkisää sidosta. Itseluottamusta voilla ja jibbillä alas vuorta.

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Kaikissa Fuse-malleissa on lasitäytteinen nailonpohjalevy. Tämä pohjalevy on valmistettu muovista, mutta vahvistettu nailonilla. Tämä tekee sidoksesta kevyemmän ja vahvemman. Muovin käyttö luo myös paljon vaimennusta. Pohjalevy on rokkipintainen, mikä tarkoittaa, että pohjalevy pystyy liikkumaan ja kallistumaan laudan ja ajajan luonnollisen liikkeen mukana.

Lasitäytteisestä nailonista valmistettu highback on kevyt highback, jossa on paksu EVA-pehmuste, joka vapauttaa jalkoihin kohdistuvaa painetta ja takaa tasaisen ja mukavan ajon.

  • Pohjalevy: Pohjalevy: Lasitäytteinen nailon Rockered Baseplate
  • Highback: Highback: Lasitäytteinen Nylon Asym UniBack Highback

COMFORT

Nämä siteet on varustettu penkkipohjilla. Jalkapohjat ovat EVA-jalkapohjia, jotka ovat 2,5 astetta vinossa. Kallistetut jalkapohjat luovat paremman istuvuuden ja lisäävät tukea vapauttamalla painetta polvista.
Tässä sidoksessa on Exo-Kush Fusion -hihnat. Fusion ExoKush -hihnan laajennettu EVA-pohjakerros tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, hallintaa ja keveyttä, kun se lukittuu yhteen kahden ExoSpinen kanssa ja takaa tinkimättömän suorituskyvyn ja mukavuuden. Fusion-hihna on 3D-hihna, joka on sijoitettu keskijalan päälle. Tämän hihnan suurimpana etuna on suuri pinta-ala, joka peittää jalkaterän. Suuren hihnan ansiosta paine jakautuu optimaalisesti, mikä tarkoittaa, että sidoksen ja laudan liikuttaminen on vaivattomampaa.

  • Nilkkahihna: Exo-Kush Fusion -hihnat
  • Varvasremmi: Exo-Kush Fusion -hihnat
  • Jalkapohja: 2,5º Canted BankBeds + N-Gel kantapään pehmuste

KÄYTTÖ

Useimmissa Flow-sidoksissa on N.A.S.T.Y. (New Active Strap Technology). Tässä rakenteessa käytetään akselivipua, joka kallistaa hihnaa ylös ja eteenpäin, kun highbackia painetaan alas. Tämä luo suuremman alueen sisääntulolle ja tekee sisään astumisesta erittäin helppoa. Uusi Locking Slap Ratchet (LSR) on tehty toimimaan kuten tavallinen solki. Tämä mahdollistaa lukitsemisen ja sisääntulon sidoksen taaksepäin menevällä järjestelmällä sekä vyön kiinnittämisen aivan kuten tavallisessa sidoksessa. Flow-sidoksissa käytetään alumiinista (NX2-sarja) tai nailonista offset-monilevyä, joka voidaan asentaa mihin tahansa lumilautaan (myös Burton Channel).

  • Levy: (4HP+3HP+Channel): Nylon Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
  • Soljet: Alumiiniset lukittavat lukkosalvat: Alumiiniset lukittavat lukkosalvat (Slap Ratchets)
  • Säätö: Eteenpäin suuntautuva säätö
  • Työkalut: Ruuvimeisseli

SIZECHART

Flow Bindings Sizechart
 US MenUK EUR Mondo 
S 13 youth - 4.5 13 youth - 3.5 31.5 - 36 19 - 22.5
M 5.5 - 8.0 4.5 - 7.0 37.5 - 41.0 23.5 - 26.0
L 8.5 - 10.5 7.5 - 9.5 41.5 - 44.0 26.5 - 28.5
XL 11 - 14.0 10.0 - 13.0 44.5 - 48.5 29.0 - 31.5