End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Giro Axis

30%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 153,97 € Regular Price 219,95 €
30%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Goggle Fit Medium
Goggle Lens Shape Cylindrical

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Nykyaikaisessa Giro Axis -mallissa on Medium-mitoitus. Silmälaseja on mahdollista käyttää suojalasien alla (OTG) ja se sopii saumattomasti lähes kaikkien Giro-kypärien kanssa. Pallomainen linssi yhdessä VIVID-teknologian kanssa tarjoaa paremman kontrastin, jolloin epätasaisuudet hahmottuvat paremmin. EVAK-teknologia ja huurtumisenestopinnoite varmistavat, että suojalasit eivät huurru. Kolmikerroksinen kasvovaahto tarjoaa mukavuutta pitkiinkin vuoristopäiviin.

Yksityiskohdat

  • Sopii: Medium.
  • OTG (Over the Glass Compatible) mahdollistaa tavallisten silmälasien käytön suojalasien alla.
  • Pallomainen linssi.
  • ZEISS®-linssit.
  • Kolmikerroksinen kasvovaahto.
  • EVAK Vent Technology.
  • Huurtumisenestopinnoite.
  • Magneettinen linssinvaihtojärjestelmä.
  • Expansion View Technology.

VLT (Visible Light Transmission) on mittaustulos, joka kertoo, kuinka suuri osa valosta pääsee linssin läpi silmiin. Täysin kirkkaan linssin VLT-arvo pimeissä olosuhteissa on tyypillisesti noin 60-80 %, ja hyvin tummanvärisen, peilillä varustetun linssin VLT-arvo aurinkoisissa olosuhteissa voi olla jopa 25 %. Useimmat yleislinssit ovat 25-60 %:n välillä. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja kaikenlaisiin olosuhteisiin.


1) Vivid Jet Black - VLT 9 %
Tummin giro-linssi sinertäviin aurinkoisiin päiviin.


2) Vivid Onyx - VLT 14 %
Tässä linssissä on hopeapeilikäsittely, joka parantaa kontrastia ja linjaa samalla värihuippuja, mikä vähentää silmien väsymistä ja parantaa reaktioaikaa kirkkaassa auringossa.


3) Vivid Royal - VLT 16 %
Tässä monipuolisessa aurinkolinssissä on sininen peilikäsittely ja se sallii suuren osan pitkän aallonpituuden punaisesta valosta (samalla rajoittaen värihuippuja) parantaen kontrastia aurinkoisissa olosuhteissa.


4) Vivid Copper - VLT 18 %
Tässä kuparilinssissä on pronssinen peilipinnoite ja se sallii värillisen valon tasaisen jakautumisen, mikä luo todellisen värituntuman ja parantaa samalla supistumista, määritelmää ja vähentää silmien väsymistä.


5 Vivid Emerald - VLT 22%
Tässä tyylikkäässä linssissä on vihreä peilipinnoite ja se sallii suuren osan pitkän aallonpituuden punaisesta valosta parantaakseen kontrastia pilvisistä päivistä aurinkoisiin päiviin.


6) Vivid Rose Gold - VLT 24%
Tämä linssi sopii täydellisesti sekaviin valo-olosuhteisiin, pilvisistä aurinkoisiin päiviin!

7) Vivid Pink - VLT 35 %
Tämä koko päivän kestävä vaaleanpunainen peili sallii suuren osan pitkän aallonpituuden punaisesta valosta infrapunasäteitä vähentäen. Tulos parantaa kontrastia ja tarkkuutta pilvisistä päivistä aurinkoisiin päiviin.


8) Vivid Ember - VLT 27%
Tässä monipuolisessa linssissä on punainen peili, joka parantaa kontrastia ja määritelmää vähentäen samalla infrapunasäteitä. Pilvisistä aurinkoisiin päiviin, tämä Ember-linssi auttaa sinua lukemaan lumen epätasaisuudet ja vähentää silmien väsymistä.


9) Vivid Infrared VLT 62%
Tämä linssi on lyömätön haastavimmissakin olosuhteissa. Spektrikäyrä on viritetty niin, että se sallii suuren osan pitkän aallonpituuden punaisesta valosta ja vähentää samalla infrapunasäteitä.


10) Vivid Apex VLT 82%
Tätä objektiivia käytetään äärimmäisissä myrskyolosuhteissa. Ajattele todella lumista päivää iltaan asti.