Hinnanalennus! JOPA 40 % ALENNUS TALVEN 22/23 MALLISTOSTAMME
Ladataan...

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml

Saatavuus: Varastossa
8,95 €
Including 21% V.A.T.

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml on suihkutettava puhdistusaine, jota on helppo käyttää ja joka poistaa lian ja hajut kaikista jalkineista ja ulkoiluvälineistä.

Yksityiskohdat

  • Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kaikki jalkineet ja varusteet
  • Maksimoi hengittävyyden
  • Suojaa kaikki olemassa olevat vettähylkivät pinnoitteet
  • Bluesign®-hyväksytty

Jalkineiden ja varusteiden puhtaana pitäminen on tärkeämpää kuin uskotkaan. Puhtaat varusteet saavat sinut näyttämään ja tuntumaan paremmalta, mutta jalkineiden likaantuminen voi vaikuttaa niiden hengittävyyteen, mikä heikentää sekä vedenkestävyyttä että suorituskykyä.

Onneksi Footwear + Gear -puhdistusaine on helppokäyttöinen ja poistaa lian ja hajut kaikista jalkineista ja ulkoiluvälineistä.

Sillä on useita käyttötarkoituksia, minkä vuoksi rakastamme tätä kätevää pulloa. Olipa sinulla sitten takki, joka on puhdistettava paikoitellen, likainen reppu, jota ei voi pestä koneessa, tai kengät, jotka ovat käyneet liian monessa seikkailussa, jotta niitä voisi enää jättää pesemättä, tämä tuote on ihanteellinen sinulle.

Saatat kysyä, miksi et voi pestä näitä esineitä käsin, mutta emme suosittele sitä, sillä niiden upottaminen tavallisiin pesuaineisiin tai pesuaineisiin saattaa heikentää varusteidesi teknisiä ominaisuuksia. Tämä puhdistusaine on suunniteltu erityisesti poistamaan hellävaraisesti lika, lika ja hajut erikoismateriaaleista, eikä se vahingoita olemassa olevaa vedenpitävyyttä. Se sopii myös erinomaisesti jalkineiden valmisteluun uusia vedenpitäviä käsittelyjä varten, ja siksi löydät sen yhdessä Footwear Repel -jalkineenpoistoaineemme kanssa kätevästä Footwear Care Kit -pakkauksestamme.