Ladataan...

Helinox Chair One

Vain %1 jäljellä
Alkaen 109,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Helinox Chair One -tuolin mukavuus on legendaarinen, ja sen monipuolisuus on vertaansa vailla, sillä se on helppo siirtää reppureppureissuilta päiviin rannalla. Uraauurtava muotoilu ja materiaalit, poikkeuksellinen pakattavuus ja helppokäyttöisyys, erinomainen mukavuus ja tuki - tämä on One, tuoli, josta kaikki alkoi.

Se on rakennettu Helinoxin patentoidun DAC TH72M -alumiiniseosrungon ympärille, ja se kantaa jopa 145 kg, mutta painaa alle 1 kg. Sen mukavuus on legendaarinen. Minimalistinen muotoilu on puhdas ja virtaviivainen. Ja se hyödyntää yhden narun bungee-järjestelmää ja yksinkertaisia istuinholkkeja, jotka tekevät asennuksesta intuitiivista ja nopeaa. 10x10x36 cm:n tavarasäkkiin sijoitettuna sen kompakti pakattavuus ja kevyt rakenne antavat sinulle mahdollisuuden ottaa se mukaan minne tahansa. Tukeva, tyylikäs ja fiksu - se on edelleen The One.

Yksityiskohdat

Helinoxin Chair One -istuimessa on kaikki hyvät ominaisuudet - se on kokoontaitettava, se pakkautuu helposti kantolaukkuunsa ja se kantaa helposti jopa 145 kg:n painon. Monikäyttöisyytensä ansiosta voit käyttää sitä vaelluksilla ja rantakäynneillä.

Ominaisuudet:

  • Mukava ja tukeva: ergonominen muotoilu hellii ja tukee
  • Kevyt ja vahva: painaa alle 1 kg, tukee 145 kg:n painoa
  • Kompakti ja pakattava: mahtuu helposti mukana toimitettuun 10x10x36 cm:n tavarasäkkiin
  • Helppo asentaa: intuitiivisessa suunnittelussa on yksi sokkijohtojärjestelmä, joka napsahtaa rungon paikalleen
  • Kestävä rakenne

Tuoli One
Koottu Pakattu
korkeus 66 cm 10 cm
leveys 50 cm 35 cm
Syvyys 52 cm 12 cm
Paino 0.89 kg 0.96 kg
Kapasiteetti 145 kg