KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Jones Solution 21/22

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Painoluokka 3.0kg - 3.5kg
Mukana toimitettavat lisävarusteet None

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Jones Solution on ollut splitboard-segmentin huippua jo vuosia. Ensimmäinen lauta, jossa on Inner/Outer traction Tech ja 3D Contour Base 3.0. Tämän muodon ansiosta sinulla on entistä enemmän kelluvuutta ja voit tehdä vaivattomia käännöksiä syvimmässäkin puuterissa. Tämä lauta on paras ystäväsi takamaastossa. Oli kyse sitten hankalista tilanteista tai leikkimielisistä hetkistä vapauden etsinnässäsi.

Yksityiskohdat

PROFIILI

 • Directional Rocker
  Roster/camber-joustokuvio, jossa on enemmän rockeria kärjessä, enemmän rockeria hännässä ja camberia siteiden välissä. Keinutettu kärki kelluttaa laudan nokkaa ja parantaa ohjattavuutta, kun taas jalkaterän alla oleva camber antaa reunapidon ja vasteen. Hieman rockeroitu häntä säilyttää perinteisen laudan voiman ja vakauden, mutta auttaa pitämään hännän kiinnittymättömänä käännöksiä aloitettaessa ja laskeutumisvaihtoehdossa.

 • 3D Contour Base 3.0
  Freeride-nokka 7 mm:n lusikalla ja 0-7 mm:n lusikka hännässä. Lusikka alkaa siitä, mistä rokkari alkaa. Tämä takaa paremman liukumisen, pehmeän reunanvaihdon ja kelluvuuden.

 • Blunt Nose
  Leveämpi korkillinen nokka. Tämän seurauksena auraa vähemmän lunta ja näyttää siltä, että nokka on pidempi. Saat myös pienemmän heilahdusnopeuden.


CORE

 • FSC Split Ultra Core
  Ultrakevyt ja erittäin kestävä kolminkertaisen tiheyden puuydin, joka on suunniteltu yksinomaan splitboardeille. Reunoille sijoitetut kovapuujouset takaavat erinomaisen vasteen ja kestävyyden

 • Flax/Basalt Power Stringers
  New Jonesin yksinoikeudella valmistamat kestävät stringerit, jotka on valmistettu 100 % luonnonkuiduista. Yhdistetty pellava- ja basaltti-stringer auttaa siirtämään voimaa reunoille, parantaa vääntövastetta ja vaimentaa laudan kolinaa.

 • Super Sap Bio Resin
  Kaikki Jonesin laudat on nyt rakennettu biopohjaisella, uusiutuvalla epoksilla öljypohjaisen epoksin sijaan. Super Sap Bio-Resinin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat muiden kasvipohjaisten teollisuusprosessien sivutuotteita tai jätteitä. Super Sapin valmistaminen vaatii 33 % vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin perinteinen epoksi.

 • Forever Flex
  Forever Flex on uusi valmistusprosessi, joka auttaa vakauttamaan laudan taipuisuutta ja rokkia koko sen käyttöiän ajan.


TOPSHEET

 • Textured Eco-Plastic Topsheet
  Valmistettu Castor-pavuista, jotka tunnetaan myös nimellä wonder beans. Tämä ympäristöystävällinen materiaali on ultrakevyt ja myös naarmunkestävämpi sekä veden- ja lumenkestävämpi. Varustettu miedolla tekstuurilla, joka lisää pitoa ja kestävyyttä.

 • Triax Fiberglass
  Moniakselinen, ommeltu lasikuitulaminaatti, joka tarjoaa tarkan ja reagoivan ajon missä tahansa maastossa tai lumiolosuhteissa.

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vahvistukset
  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut levyt on upotettu nokkaan ja häntään parantamaan laudan kärjen kestävyyttä.


BASE

 • Sintrattu 9900-pohja
  Erittäin vahva, kestävä ja nopea pohja, joka on suhteellisen helppo korjata polyeteenin ja hiilen UHMW-PE-yhdistelmän ansiosta.

 • Wend Natural Wax
  Jonesin laudat ovat valmiita silpomaan suoraan kaupasta ja ne on tehtaalla vahattu WENDin luonnonvahalla.

 • Tehdasviritetty
  Kaikki Jonesin lumilaudat on viritetty tehtaalla kärjestä ja hännästä, joten voit siirtyä suoraan kaupasta vuorelle.


SIDEWALL

 • Ylimitoitetut kierrätysreunat
  Kaikki Jonesin laudat on valmistettu ylimitoitetuilla kierrätysteräsreunoilla, jotka lisäävät kestävyyttä ja parantavat tuotannon kestävyyttä.

 • Ohuet kierrätysreunat
  Suksien reunojen kestävyyden kehittyminen mahdollistaa ohuempien reunojen käyttämisen splitboardin sisäreunoissa (ja Project X -ulkoreunoissa) painon säästämiseksi. Ulkosärmät ovat 2 mm, sisäsärmät 1,5 mm.

 • Kierrätetty pyöristetty ABS
  Uusi pyöristetty sivupinnan viimeistely, joka parantaa laudan kestävyyttä suojaamalla päällyslevyä lohkeilulta. Saatavana kaikkiin splitboard- ja surf-sarjan malleihin.

 • Progressive Sidecut
  Lisäämällä sidecutin sädettä kosketuspisteiden suuntaan lauta saa pehmeän sisään- ja ulostulovaiheen käännöksien aikana.

 • Inner Traction Tech
  Traction Tech splitboardeille. Sisäpuolella olevissa teräsreunoissa on myös traction tech. Tämä johtaa parempaan pitoon splittauksen aikana.


SPLITBOARD TECH

 • Quick Tension Tail
  Quick Tension Tail Clip on kevyt tail clip -järjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan kaikkiin vuoden 2016 ja uudempiin Jonesin splitboardeihin. Jonesin splitboardeissa on molempien suksien häntään leikattu lovi, jonka avulla Quick Tension Tail Clip voidaan yksinkertaisesti liu'uttaa loveen ja kiinnittää suksi.

 • Jones Bolt-less Bridge
  Bolt-less Bridge poistaa split clip -kiinnityslaitteiston laudan pohjasta profiloimalla puun ytimen uudelleen clipsin kohdalta. Puuydin klipsien alla on paksumpi, mikä antaa paremman vääntöjäykkyyden ja tehokkaamman liitoksen halkaistujen klipsien kohdalla.

 • Karakoram Ultraclip 2.0
  Karakoram Ultraclips on kevyempi ja kiristää laudan kahvat toisiinsa. 2.0-version avulla on helppo palauttaa jännitys laudanpuolikkaiden välille.

 • Karakoram Tip-Lock Tip Clips
  Jokainen splitboarder tuntee tunteen - pudotat tiukkaan linjaan ja tip clip poksahtaa auki! Ei enää koskaan. Active Joining Technologyn avulla Karakoram Tip-Lock Tip Clips lukitsee ja kiristää splitboardin kärjet nopeasti vipua heilauttamalla.

Jones Solution 21/22 Sizechart
Size 154 158 159W 161 162W 164 165W 167 169W
Effective Edge (mm) 1142 1176 1180 1200 1210 1226 1234 1246 1266
Tip Width (mm) 292 294 307 296 307 299 311 305 317
Waist Width (mm) 246 249 263 252 263 254 266 259 270
Tail Width (mm) 278 281 295 283 294 286 298 292 304
Sidecut Radius (m) 7.9 8.5 8.7 9.1 9.3 9.3 9.4 9.4 9.5
Stance Setback (mm) 20 20 20 20 20 20 20 20 20
Width Regular Regular Wide Regular Wide Regular Wide Regular Wide