Ladataan...

Karakoram Prime X-Carbon W 18/19

50%
Saatavuus: Varastossa
Vain %1 jäljellä
Alkaen 599,00 € Regular Price 1 199,95 €
50%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Splitboardbinding gewicht 595
Painoluokka minder dan 600gram
Sisältyykö Ride-käyttöliittymä? Ja
Käyttöliittymä yhteensopiva Channelin kanssa? Nee

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Karakoram Prime Carbon X-W on markkinoiden paras naisten splitboardbinding. Carbon X W on jäykkä ja reagoiva splitboardbinding, joka sopii kokeneelle naispuoliselle splitboardaajalle. 100-prosenttisesti hiiliteräksisen highbackin ansiosta voit vaeltaa minkä tahansa mäen lähes vaivattomasti ylös ja ajaa alas hymyssä suin. Carbon W on sama sitoumus kuin Karakoram X-Carbon (miehet), mutta eri väreillä ja pienemmällä mitoituksella.

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Karakoram Prime X-Carbon W on varustettu ainutlaatuisella Prime X -peruslevyllä. Normaalit splitboardin pohjalevyt rakentuvat yleensä suorasta sivuseinästä, joka on pultattu kiinni pohjalevyyn. Prime X -peruslaatta kuitenkin taipuu reunoiltaan sidoksen 4 kulmassa. Se tekee tästä pohjalevystä uskomattoman herkän ja lisää maksimaalista kontrollia. Pohjalevy on valmistettu lujan alumiiniseoksen ja ruostumattoman teräksen yhdistelmästä. Kaikissa 18/19 Connect-siteissä on avoin alusta, josta on poistettu kaikki ylimääräinen materiaali. Merkittävän painon säästön lisäksi se antaa sidoksen taipua luonnollisemmin jalan alla. Carbon highback on valmistettu käsityönä 100 % hiilikuidusta. Tämän ansiosta highback on vahvempi ja kevyempi kuin mikään muu splitboard highback.

 • Open Chasis

Säilyttää laudan luonnollisen taivutuksen

 • Rakennusmateriaalit

Hiilikuitu, titaani, lujatekoinen alumiiniseos, ruostumaton teräs, Dupont Zytel

COMFORT

Tässä sidoksessa on Air Form -nilkkahihna ja Air Form -varvashihna. Nämä hihnat ovat Karakoramin parhaat kevyet suorituskykyiset hihnat. Hihnat on valmistettu yhdestä ainoasta muovikappaleesta. Hihnoissa olevat suuret leikkaukset säästävät painoa ja takaavat tiukan ja reagoivan istuvuuden kenkien ympärillä.

 • Täysi EVA-jalkapohja, jossa on kaksoisvaimennus

 • Air-Form-nilkka + varvasremmit

AirForm-nilkkahihna mukautuu saappaaseen itsenäisillä puristuskapseleilla, jotka poistavat painepisteet ja mahdollistavat puristuspistevapaan jouston. Pidä jalkasi tyytyväisinä ja saappaat tiukasti sidoksissasi retkeilyn ja ratsastuksen aikana. Dupont Hytrelistä valmistetut AirForm-hihnat säästävät painoa ja säästävät jalkojasi.

KÄYTTÖ

Karakoram-liitäntä toimii nostamalla ja laskemalla kantapään kupissa olevaa ikonista vipua. Vipu vapauttaa ja lukitsee sidoksen liitäntään. Hullun yksinkertainen eteenpäin kallistuksen säätölaite on rakennettu niin, että se on helppo säätää 3 eri asteen kulmaan. Se antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja retkeilyyn ja parantaa yleistä retkeilymukavuutta. Alle Karakoram Prime -siteet tulevat Prime Prime 2.0 -liitännän kanssa (vain Snowcountrylla) ja ovat täysin käyttövalmiit.

 • Power-Link

Sidoksen ottaminen sisään ja ulos ajotilasta ei ole koskaan ollut helpompaa kuin Power Link - ergonominen aktivointivipu, jonka avulla voit poistaa sidoksen tai ottaa sen käyttöön yhdellä yksinkertaisella ja sujuvalla liikkeellä. Vedä ylös lukitaksesi ja paina alas avataksesi lukituksen.

 • Dual Ride-Stride

Energian säästäminen takamaastossa voi olla ero sen välillä, lähdetkö toiselle kierrokselle, pidemmälle retkelle vai lähdetkö kotiin, koska olet aivan poikki. Kaikissa Karakoram splitboard-siteissä on vakiona Dual Ride-Stride -suuntainen etukallistus. Stride Mode -8° eteenpäin kallistusasetuksella voit askeltaa ja liukua pidemmälle jokaisella askeleella. Uutuutena 18/19, lisäämme lisää toiminnallisuutta vähemmällä näpertelyllä: Dual Ride -tilojen avulla voit vaihtaa vaivattomasti kaiteiden carvien ja surffauskäännösten välillä. Drive Mode koostuu esiasetetusta käyttäjän säädettävästä kallistuksesta - 0°-22°-, ja surffitila on aktivoitavissa ilman hihnojen irrottamista 11° tai 0°). Yksinkertaisesti käännä ja mene. Dual Ride-Stride on nopein ja
helpoin saatavilla oleva eteenpäin kallistuksen säätö.

 • Dual-Speed Riser With Heel Lock

Menneet ovat ne ajat, jolloin seisoit jyrkän lähestymisen edessä kamppailemassa kiipeilyvaijerisi kytkemiseksi kiinni sauvakahvaan. Täysin uusien Dual-Speed-kiinnityskorkeutujiemme ansiosta voit käyttää vain sauvakoria nopeaan kytkemiseen tai säätämiseen lennossa. Leveämpi alusta mahdollistaa paremman reunan hallinnan, ja helppokäyttöinen Lockdown-ominaisuus on täydellinen luisteluun pitkillä tasaisilla osuuksilla.

 • Ride Mode 2.0

Kun teet töitä mäen nousemiseksi, haluat tietää, että lasku on palkinto eikä kompromissi. Haluat splitboardin kulkevan aivan kuin tavallinen lumilauta.

 • Flex Lock

Flex Lock voidaan lisätä mihin tahansa Karakoram-sidontaan, mikä tarjoaa parhaan mahdollisen vipuvoiman sivumäkeen. Käännä Flex Lockia kääntämällä sivuttaisjäykkyys päälle ja käännä vipu takaisin saadaksesi sivuttaisjouston takaisin ajotilaan.


SISÄLTÄÄ

 • Prime 2.0-liitäntä (Ride & Tour)
 • Flex-Lock
 Karakoram Women Bindings 18/19 Sizechart
SizeUSEURMondo
Small 6 - 7.5 36.5 - 40 24.0 - 25.5
Medium 8 - 11 40.5 - 42.5 26 - 27.5