KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Klean Kanteen Reflect 0.5L With Stainless Unibody Bamboo Cap

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Yksinkertaisuudessaan kaunis ja muotoilultaan harkittu Reflect-pullo on valmistettu kestävästi kerätystä bambusta, elintarvikekelpoisesta silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Vain kolme materiaalia, jotka yhdistyvät Kleanin äärimmäiseksi ilmentymäksi.

Yksityiskohdat

Snowcountrylla voit rakentaa oman pullon ja korkin (korkkien) yhdistelmän. Joissakin malleissa on vakiona 1 korkki, mutta useimmat toimitetaan ilman korkkia. Voit lisätä 1 tai 2 korkkia valintasi mukaan lisävarustelomakkeessa!

Ominaisuudet:

  • Suuri aukko helppoa täyttämistä ja kaatamista varten: 1.75", 44mm
  • Terästä, silikonia ja kestävää bambua sisältävä rakenne
  • Sähkökiillotettu sisus ei säilytä tai välitä makuja ja tekee pullosta helposti puhdistettavan
  • Korkealaatuiset materiaalit
  • Kannettava, uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä
  • Kapasiteetti: 18OZ / 532ml
  • Paino: 7,6 unssia / 215g
  • Koko: 200 x 73 mm


BPA-vapaa

Kaikki Klean Kanteens -tuotteet ovat BPA-vapaita. BPA on lyhenne sanoista Bisphenol A. Sitä käytetään monissa muovipulloissa ja muissa pakkauksissa. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että BPA voi imeytyä juomiin ja nesteisiin, kun ne pakataan tällaisiin pakkauksiin, ja sillä on kielteinen vaikutus ihmisten terveyteen.

100 % 18/8 ruostumatonta terästä

18/8 tarkoittaa 18 % kromia ja 8 % nikkeliä. Ruostumaton teräs on turvallista, kestävää, eikä reagoi muiden kemikaalien kanssa. Näin se ei imeydy imartamaan makuja, on täysin BPA-vapaa ja erittäin helppo puhdistaa.

Elinikäinen takuu

Klean Kanteenin tarkoituksena on vähentää kertakäyttöä. He saavuttavat tämän tekemällä tuotteita, jotka kestävät koko eliniän. Lisäksi he takaavat sinulle elinikäisen takuun.\ \

Helppo puhdistaa

Nimensä mukaisesti Klean Kanteen valmistaa tuotteita, jotka on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tuotteissa on pyöristetyt kulmat ja leveät aukot. Suurin osa heidän tuotteistaan on astianpesukoneen kestäviä.

1 % planeetan hyväksi

Klean Kanteen lahjoitti 1% For the Planetin kautta yli 1,5 dollaria ympäristöjärjestöille. Tämä panos jatkuu Klean Kanteenin uusien tuotteiden myötä.