Ladataan...

Klean Kanteen Wide Single Wall 1182ml / 40oz

30,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Tämä 1,2 litran pullo sopii täydellisesti pitkille päiväretkille tai retkeilyyn. Laajan aukon ansiosta pullon täyttäminen, kaataminen ja puhdistaminen on helppoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muotoilu toimii useimpien tavallisten maastovesisuodattimien kanssa.

Yksityiskohdat

Ominaisuudet:

  • 2.125", 54mm
  • Sähkökiillotettu sisäpuoli ei pidätä tai välitä makuja ja tekee pullosta helposti puhdistettavan
  • Yhteensopiva useimpien maastovesisuodattimien kanssa
  • Korkealaatuiset materiaalit
  • Kannettava, uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä
  • Kapasiteetti: 40OZ / 1182ml
  • Paino: 9,7 unssia / 275g
  • Koko: 252 x 93 mm

BPA-vapaa

Kaikki Klean Kanteens -tuotteet ovat BPA-vapaita. BPA on lyhenne sanoista Bisphenol A. Sitä käytetään monissa muovipulloissa ja muissa pakkauksissa. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että BPA voi imeytyä juomiin ja nesteisiin, kun ne pakataan tällaisiin pakkauksiin, ja sillä on kielteinen vaikutus ihmisten terveyteen.

100 % 18/8 ruostumatonta terästä

18/8 tarkoittaa 18 % kromia ja 8 % nikkeliä. Ruostumaton teräs on turvallista, kestävää, eikä reagoi muiden kemikaalien kanssa. Näin se ei imeydy imartamaan makuja, on täysin BPA-vapaa ja erittäin helppo puhdistaa.

Elinikäinen takuu

Klean Kanteenin tarkoituksena on vähentää kertakäyttöä. He saavuttavat tämän tekemällä tuotteita, jotka kestävät koko eliniän. Lisäksi he takaavat sinulle elinikäisen takuun.\ \

Helppo puhdistaa

Nimensä mukaisesti Klean Kanteen valmistaa tuotteita, jotka on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tuotteissa on pyöristetyt kulmat ja leveät aukot. Suurin osa heidän tuotteistaan on astianpesukoneen kestäviä.

1 % planeetan hyväksi

Klean Kanteen lahjoitti 1% For the Planetin kautta yli 1,5 dollaria ympäristöjärjestöille. Tämä panos jatkuu Klean Kanteenin uusien tuotteiden myötä.