SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

Marker F12 Tour EPF 21/22

28%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 259,00 € Regular Price 359,95 €
28%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Ski Binding range 4-12
Suksisiteen tyyppi freeride/touring
Hiihtokenkien pohjallisten yhteensopivuus Alpine, Grip Walk, Touring, WTR
Käyttötarkoitus Freetouring, Touring

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Marker F12 Tour EPF Black / Anthracite on kevyt Freeride Touring -suksisidos. Se on ihanteellinen sidonta hiihtäjille, jotka hiihtävät sekä on- että off-pisteellä ja myös retkeilevät. EPF (Extended Power Frame) antaa laajan ja vankan voimansiirron suksille. F12:n DIN/ISO-alue on 4 - 12 ja se on kevyempi kuin isommat veljensä Marker Baron ja Marker Duke. F12 on tarkoitettu hiihtäjille, jotka tekevät pidempiä retkiä tai painavat alle 80 kg. Pohjan säätö varmistaa, että F12 sopii kahdelle saappaan normille: ISO 5355 (alppikengät) ja ISO 9523 (retkikengät).

Yksityiskohdat

  • Paino: 2204 g (S) / 2234 g (L)
  • Koot / kengänpohjat: S = 265 - 325mm / L 305 - 365mm
  • Din/ISO-alue: 4.0 - 12.0
  • Recom. Hiihtäjän paino: < 120 kg
  • Jalustan korkeus ilman suksia: 36 mm
  • Varvasjärjestelmä: Pivot Light
  • AFD-liukulevy: Ruostumaton teräs, korkeussäädettävä
  • Step-in kantapää: Ontto linkki

Sole.ID
Yksi sidonta, kaksi kengännormia
Olipa kenkäsi mikä tahansa, kaikki Marker SOLE.ID -siteet ovat yhteensopivia kaikenlaisten hiihtokenkien kanssa! Piditpä sitten alppisaappaista tai saappaista, joissa on retkipohja, SOLE.ID:n avulla sidokset voidaan säätää muutamassa sekunnissa. Salaisuus on korkeussäädettävä liukulevy; sitä on helppo käsitellä ja se tarjoaa tietenkin tinkimättömän suorituskyvyn. SOLE.ID noudattaa ISO 5355 (alppisaappaat) ja ISO 9523 (saappaat, joissa on retkipohja).

EPF - EXTENDED POWER FRAME
Tehonlisäys. Power frame tarjoaa henkeäsalpaavan suorituskyvyn ja hämmästyttävän voimansiirron kaikissa olosuhteissa. Suositellaan yli 88 mm suksille.

HOLLOW TECH
Kuituvahvisteinen runkopohjalevy tarjoaa vaikuttavan ajovakauden ja on silti erittäin kevyt kaasusujutetun onttorakenteen ansiosta.

BACKCOUNTRY COMFORT
Patentoitu, ergonomisesti muotoiltu vipu saappaan alla mahdollistaa mukavan avaamisen ja sulkemisen. Asento estää sidoksen ei-toivotun irtoamisen ja tarjoaa vertaansa vailla olevan turvallisuuden ei-toivottua "telemark"-tilannetta vastaan.

AFD STAINLESS STEEL
Kaikki MARKER-sidokset on varustettu siirrettävällä AFD:llä (anti friction device), joka johtaa erittäin tarkkaan laukaisuun, jota lika, lumi ja jää eivät haittaa lähes lainkaan! AFD:n yksilöllinen säätö käyttöalueelle takaa täydellisen toimivuuden - kilpa-ajossa, lasten sidoksissa tai hiihtoretkillä.

KIIPEILYTUKI
Titaaninen kiipeilytuki tarjoaa kaksi asentoa 7° ja 13°, joihin pääsee helposti käsiksi hiihtosauvalla myös epävakaassa seisoma-asennossa. Integroidut elastomeeripehmusteet vaimentavat iskuja vähentäen ärsyttävää perinteistä "klapinaa" ja mahdollistavat miellyttävämmän vaelluksen.

HOLLOW LINKAGE HEEL
Myös kantapää suunniteltiin alusta alkaen uudelleen optimoidakseen pidon kaikentyyppisille alppi- ja retkipohjille. Alumiininen ontto akseli säästää painoa ja maksimoi vääntöjäykkyyden. Tämä erittäin vankka kantapään rakenne soveltuu parhaiten vaativimpiinkin vaatimuksiin.

TRIPLE PIVOT LIGHT TOE
Kompaktissa kärjessä on vaakasuoraan asetettu jousi. Yhdessä liukulevyn kanssa pohjan pidikkeisiin integroidut liukuelementit takaavat erittäin tarkan vapautuskäyttäytymisen, joka on verrattavissa kaikkiin muihin MARKER-sidoksiin. Miksi retkihiihtäjien ja freestylerien pitäisi hyväksyä kompromisseja? Yläosassa oleva alumiininen silta antaa lisätukea ilman lisäpainoa.

TOURING BALANCE
Vaihtaessasi vivun touring-tilaan koko sitoumus siirtyy 40 mm taaksepäin, mikä mahdollistaa miellyttävämmän kävelyasennon ja pitää suksen optimaalisesti tasapainossa potkukäännöksissä ja jyrkässä maastossa.