Black Friday & Cyber ​​Monday Toimitustiedot >>>
Ladataan...

MSR WindBurner 1.0L Personal Stove System

23%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 169,00 € Regular Price 219,95 €
23%
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt, tuulenpitävä modulaarinen liesijärjestelmä. Täydellinen sooloilijalle, kevyille ja nopeille retkille sekä nopeasti keitettäville aterioille.

  • Säteilypoltin, jossa on kiehumis- ja huurtumissäätö
  • Paineensäädin tasaista suorituskykyä varten
  • 1.0 L kovaeloksoitu alumiinipata, jossa on integroitu lämmönvaihdin & eristetty viihtyisä kahvallinen kattila
  • BPA-vapaa juoma-/kannellinen kansi
  • 0.5 L integroitu kulho

* ei sisällä polttoainekanisteria

Yksityiskohdat

Palkittu Reactor®-teknologia ja yksinmatkailijoiden eniten tarvitsemat ominaisuudetyhdistävä WindBurner-keitinjärjestelmä sopii erinomaisesti niin takamaaseikkailuihin kuin viikonloppumatkoillekin. Sen säteilevän polttimen ja suljetun, tuulenpitävän rakenteen ansiosta liesi keittää vettä nopeasti ja toimii säässä, joka jättää perinteiset polttimet kylmään. Sisäänrakennetulla lämmönvaihtimella varustettu integroitu keitin siirtää lämmön tehokkaasti lukittavaan kattilaan, joten voit nauttia nopean aterian tai kuuman juoman vaelluksen, ratsastuksen tai melonnan jälkeen. All-in-one-järjestelmä on helppo pakata ja koota kattilan sisään, joten sinulla on enemmän aikaa nauttia seikkailustasi.

  • Erittäin tehokas: Tuulenpitävä säteilypoltin ja paineensäädin ylläpitävät keittimen suorituskykyä tuulisissa ja kylmissä olosuhteissa; nopeammat kiehumisajat ja parempi polttoainetehokkuus kuin perinteisillä keittimillä.
  • Kompakti pesä: Järjestelmä pesii komponentit täydellisesti 1,0 litran kattilan sisälle, ja ylimääräinen täysikokoinen kulho napsahtaa ulkopuolelle.
  • Yhteensopiva: Sopii 1.0 Personal Potille, valinnaiselle 1.8 Duo -padalle ja muille yhteensopiville WindBurner-keittoastioille. Ei käytettäväksi WindBurner Stock Potin tai Sauce Potin kanssa.
  • Turvallinen: 1,0 L:n kattila, jossa on käsikäyttöinen muotoilu, lukittuu liedelle ja kanisteriin.

Tekniset tiedot

Paino (vakio) 15.3 oz
Paino (metrinen) 0.43 kg
Tilavuus (metrinen) 1.0 litraa
Kiehumisaika (MSR IsoPro), 1 litra) 4.5 minuuttia