Ladataan...

Niche Story 21/22

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Profiili Twin Rocker-Camber-Rocker
Tyyli Freeride, Powder, Carve
Muoto Directional
Flex Stiff
Pohjan tyyppi Sintered

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Jäisistä lenkkipoluista uskomattomiin puuteripäiviin Story on suunnistuskelpoinen, all-mountain-pedo. Jäykistetty häntä, Snappy Sap Bio-Resin ja Basalt Stringers -jouset takaavat kevyen, pehmeän ja napakan ajon. Yhdistettynä Magne-Tractioniin reunoilla, multi-camber-profiiliin ja setback-asentoon - saat laudan, jolla voit hallita koko vuoren. Palkittu Story, jossa on sekoitus hämmästyttäviä ympäristöystävällisiä teknologioita ja hiljattain päivitetty muoto, joka lisää all-mountain-ominaisuutta, on kauniisti erilainen lauta.

Yksityiskohdat

PROFIILI

  • Multi-camber Camber Medley
    Normaalin camberin pop ja reunanhallinta sekä käänteisen camberin kelluvuus. Optimaalinen muunneltavuus kaikenlaisessa maastossa.

  • Täydellinen All-mountain Freestyle

FLEX

  • Tehokas, napakka ja vakaa

    Suuntaa antava flex-kuvio. 7 of 10


CORE

  • Kestävät puunytimet
    Metsiä, joista puunytimemme ovat peräisin, hoidetaan huolellisesti nykyisten ja tulevien sukupolvien sosiaalisten, taloudellisten, ekologisten, kulttuuristen ja henkisten tarpeiden täyttämiseksi. Puuytimemme tulevat myös kestävästä lähteestä, mikä tarkoittaa, että ne korvataan uusilla puilla!

  • Basalt Stringer
    Käytetään korvaamaan hiilikuitua sen samankaltaisten ominaisuuksien vuoksi ...ja se on ympäristöystävällisempi! Se lisää kroonista poppia ja vakautta sekä vaimentaa värähtelyjä.


TOPSHEET

  • Snappy Sap Bio Resin
    Perinteiset hartsit voivat olla erittäin myrkyllisiä ihmisille ja ympäristölle. Lumilautojamme varten teimme yhteistyötä Entropy Resinsin kanssa luodaksemme ainutlaatuisen, Snappy Sap™ -biohartsin. Toisin kuin perinteiset epoksit, jotka on valmistettu pääasiassa öljypohjaisista materiaaleista, Snappy Sap™ Bio-Resin koostuu bio-uusiutuvista materiaaleista, jotka ovat peräisin paperimassa- ja biopolttoaineteollisuuden teollisuuden jätevirroista.

  • Vesipohjaiset painovärit
    Niche käyttää myrkyttömiä, liuotinvapaita, vesipohjaisia painovärejä grafiikan painamiseen kaikessa lumilautatuotannossa.

  • Digi-printattu päällyslevy
    Useimmat lumilautavalmistajat peittävät päällyslevynsä paksulla, myrkyllisellä lakalla kiillon lisäämiseksi. Tämä ei ole ainoastaan myrkyllistä ympäristölle, vaan se on myös epäterveellistä tehtaassa työskenteleville ihmisille. Digi-Print käyttää lakkavapaata päällyslevymateriaalia, joka on myös ohuempi kuin useimmat lumilautojen päällyslevyt. Tämä vähentää ylimääräistä materiaalia ja tekee laudasta kevyemmän. Tulostamme digitaalisesti suoraan päällyslevylle, mikä säästää jopa 60 % materiaalista ja 75 % energiasta, joka tuhlataan vaihtoehtoisissa tulostusprosesseissa.


BASE

  • Sintrattu pohja
    Nopea, vahva ja sileä - kuin hyvä viski.


SIVUSEINÄ

  • Traction Bumps
    Traction Bumpsin aaltoileva reuna lisää kosketuspisteitä reunoihin, mikä antaa laudalle enemmän reunanhallintaa ja vakautta erityisesti jäisissä olosuhteissa. Se toimii kuin veitsen sahalaitainen reuna, ja se lisää kyytiisi lisää purevuutta ja pitoa sekä maksimaalista carving-tehoa.

  • Kierrätysmateriaalit
    Niche käyttää kierrätysmateriaaleja monissa lumilautojen suunnittelun ja tuotannon komponenteissa.

Niche Story 21/22 Sizechart
Size 156 159 162 165
Effective Edge (mm) 1180 1210 1240 1270
Radius (m) 7.6 7.7 7.8 7.9
Waist Width (mm) 258 262 265 268
Tip Width (mm) 301 307 311 315
Tail Width (mm) 296 301 306 310
Stance Width (cm) 56 56 56 56
Setback (mm) 20 20 20 20