Ladataan...

NOW Ipo 22/23

36%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 159,00 € Regular Price 249,95 €
36%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Flex Medium
Tyyli Park, All-mountain
Yhteensopiva Burton Channelin kanssa Ja
Sidejärjestelmä Straps

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Now IPO on täydellinen all-mountain freestyle-sidos, jossa on keskikokoinen flex. Keskikokoinen flex on täydellinen freestyle- ja all mountain -ajoon, ja pehmeä holkki Skate Tech -asennus mahdollistaa löysän, leikkisän tuntuman ja pehmeän, kolinaa kestävän ajon. Välitöntä hauskanpitoa edulliseen hintaan.

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Sidoksessa on kestävä ja kevyt Hanger 2.0 -peruslevy. Tämä pohjalevy on huimat 30 % lasikuitua. Mitä suurempi lasikuituprosentti on, sitä suurempi on sidoksen jäykkyys
Flex Hinge 2.0 on pehmeämpi highback, jossa on keskijäykkä pitkittäisjousto, mutta pehmeä vääntöjäykkyys. Tämä antaa sidokselle erittäin löysän ja mukavan tuntuman, joka kutsuu leikkisään ja luovaan ajamiseen.

  • Pohjalevy: Hanger 2.0 on nailonia, jossa on 30 % lasikuitua
  • Heelcup: Lasikuitu
  • Highback: Flex Hinge 2.0 highback

COMFORT

Freestyle Flipit Strap on rakenteeltaan hieman erilainen kuin tavallinen Flipit-hihna. Hihnan pehmentämiseksi ja mukavuuden lisäämiseksi siihen on lisätty kahdenlaista EVA:ta. Täydellinen freestyle-suoritukseen.
3D Contour -varvassuojahihnat antavat taatusti hyvän istuvuuden minkä tahansa saappaan nokan ympärille. 3D-muoto estää varvassuojahihnaa liukumasta pois.

  • Nilkkahihna: Freestyle Flipit Straps
  • Varvasremmi: 3D Contour -varvasremmit
  • Jalkapohja: Jalkapohja: Jalkapohja: Jalkapohja: Jalkapohja: Jalkapohja: Nylon, jossa on 50 % lasikuitua
  • Holkit: Keskikovat ja kovat holkit

KÄYTTÖ

NOW-järjestelmän pääkomponentit ovat saaneet inspiraationsa siitä, miten helposti ja tehokkaasti rullalauta kääntyy; NOW-järjestelmän pääkomponentit jäljittelevät sekä rullalautan rekkojen toimintaa että kuvausta. 'Hanger' siirtää voimallisesti energiaa hihnoista holkkeihin ja laudan reunoihin. Kingpin toimii tukipisteenä, joka suurentaa tätä energiaa vipuvoiman avulla. Perinteiset siteet heikentävät energiansiirtoa pohjalevynsä taipumisen ja taivutuksen vuoksi, jolloin sinun on pakko kiristää hihnoja kovempaa, ajaa enemmän eteenpäin tai käyttää korkeampia ja jäykempiä highbackeja. Tämä kaikki johtaa jalkojen väsymiseen ja kipuun. NOW-siteet ohittavat lumilautan keskikohdan ja ohjaavat energiasi suoraan laudan reunoille. Ne yksinkertaisesti siirtävät enemmän voimaa laudalle vähemmällä työllä, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät rennompina ja mukavampina pidempään
Hinge Connectorin ansiosta hihna siirtyy pois tieltä, kun astut NOW-sidoksesi sisään.
NOW Combo Disc varmistaa, että voit asentaa NOW-sidoksen kaikenlaisiin laudoille. Kanava- ja 4x4-yhteensopiva.
NOW:n PA66-GF-soljet on valmistettu samasta korkealaatuisesta nailonin ja lasikuidun sekoituksesta, joka löytyy niiden tolpasta ja levystä. Tämä materiaali on kevyttä ja vahvaa.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup Technology, Highcup-yhteensopivuus, saranaliitin
  • Levy: Combo Mounting Disc 4x4 - Channel
  • Soljet: PA66-GF soljet
  • Säätö: Työkaluttomat säätöhihnat

 NOW 22/23 Men's binding sizechart
SizeUSEURMondo
S 5 - 7.5 36.5 - 40 23.5 - 25.5
M 7 - 10.5 39 - 43.5 25 - 28.5
L 10 - 13 43 - 47 28 - 30.5