Ladataan...

NOW Select Pro 22/23

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Flex Medium
Tyyli Park, All-mountain, Surf
Yhteensopiva Burton Channelin kanssa Ja
Sidejärjestelmä Straps

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

NOW Select Pro on NOW:n freestyle-sidos. Select Pro on juuri sitä, mitä haluat, kun kyse on lennossa tapahtuvasta mukauttamisesta. Hanger 3 ja highback tarjoavat tarvitsemasi liikkuvuuden temppujen aikana. Jos haluat vielä enemmän vaimennusta laskeutumisten aikana, voit säätää holkit hetkessä. Freestyle-junkkareille, jotka haluavat mieluummin polkea temppuja kuin kaivaa juoksuhautoja.

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Tällä kaudella uutuutena on Hanger H3, jossa on leveämpi holkkijalanjälki, joka on lähempänä laudan reunoja, mikä parantaa laudan yhteyttä ja nopeuttaa energiansiirtoa. H3:ssa on myös kevennetty painoa, sisäpuolinen sivuseinämä on laskettu alas nilkan liikkuvuuden parantamiseksi, ja siihen mahtuu isommat kengät. Kaiken kukkuraksi siinä on myös uusi kingpin tool-less 2.0, joka on entistä integroidumpi ja käyttäjäystävällisempi. H3 ei ole vain raskaasti varustettu näillä edistyksellisillä ominaisuuksilla, vaan siinä on myös joitakin edeltäjänsä H2:n lumenpoistokanavia, mediaalinen alaslaskettu seinämä ja korkeiden kuppien yhteensopivuus. Nyt tämä on päivityksen arvoinen.
Freestyle Highback on symmetrinen highback, jossa on medium flex. Suuren pinta-alan ansiosta saat paljon tukea temppujesi lyömiseen ja kärsit harvemmin happamoituneista vasikoista.

  • Pohjalevy: Hanger 3.0 on nailonia, jossa on 30 % lasikuitua
  • Heelcup: Lasikuitu
  • Highback: Freestyle Highback

COMFORT

Hyperfuse II -nilkkahihna, jossa käytetään joustavaa nailonhihnaa, joka on erittäin kestävä ja kestävä. Nailon on sijoitettu kahden ruiskutetun EVA-kerroksen väliin, mikä säästää painoa mutta lisää mukavuutta.
Liukumaton ja vankka pito on se, mitä saat NOW:n UUDELLA 3D Pro-Grip Toe Strapilla. Se ei ole vain erittäin pitävä, vaan myös muokattavissa, ja sitä voidaan käyttää kengän kärjessä tai varpaassa.
Kallistettu 2.0-jalkapohja mahdollistaa luonnollisemman asennon ja paremman kyvyn suunnata painetta silloin, kun tarvitaan mikrotarkkaa lukitusta.

  • Nilkkahihna: Hyperfuse II -hihnat
  • Varvasremmi: 3D Pro-Grip -varvasremmi
  • Jalkapohja: Canted 2.0 -jalkaosa: Nylon, jossa on 50 % lasikuitua ja kantattu 2.0-jalkaosa
  • Holkit: Pehmeät, keskikovat ja kovat holkit

KÄYTTÖ

NOW-järjestelmän pääkomponentit ovat saaneet inspiraationsa siitä, miten helposti ja tehokkaasti rullalauta kääntyy; NOW-järjestelmän pääkomponentit jäljittelevät sekä rullalautan rekkojen toimintaa että kuvausta. 'Hanger' siirtää voimallisesti energiaa hihnoista holkkeihin ja laudan reunoihin. Kingpin toimii tukipisteenä, joka suurentaa tätä energiaa vipuvoiman avulla. Perinteiset siteet heikentävät energiansiirtoa pohjalevynsä taipumisen ja taivutuksen vuoksi, jolloin sinun on pakko kiristää hihnoja kovempaa, ajaa enemmän eteenpäin tai käyttää korkeampia ja jäykempiä highbackeja. Tämä kaikki johtaa jalkojen väsymiseen ja kipuun. NOW-siteet ohittavat lumilautan keskikohdan ja ohjaavat energiasi suoraan laudan reunoille. Ne yksinkertaisesti siirtävät enemmän voimaa laudalle vähemmällä työllä, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät rennompina ja mukavampina pidempään
Ei tarvita työkaluja - vaihtaminen park-laudalta pow-laudalle yhdellä sidossarjalla tai holkkien vaihtaminen lennossa ei ole koskaan ollut nopeampaa tai helpompaa NOW:n Kingpin Tool-less -tekniikan ansiosta.
Hinge Connector mahdollistaa hihnan siirtymisen pois tieltä, kun astut NOW-sidoksesi sisään.
NOW Combo Disc varmistaa, että voit asentaa NOW-sidoksen kaikenlaisiin laudoille. Kanava- ja 4x4-yhteensopiva.
NOW:n PA66-GF-soljet on valmistettu samasta korkealaatuisesta nailonin ja lasikuidun sekoituksesta, joka löytyy niiden tolpasta ja levystä. Tämä materiaali on kevyttä ja vahvaa.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup Technology, Highcup-yhteensopivuus, saranaliitin
  • Levy: Combo Mounting Disc 4x4 - Channel
  • Soljet: PA66-GF soljet
  • Säätö: Nyt KINGPIN Tool-less 2.0

 NOW 22/23 Men's binding sizechart
SizeUS;EUR;Mondo;
S 5 - 7.5 36.5 - 40 23.5 - 25.5
M 7 - 10.5 39 - 43.5 25 - 28.5
L 10 - 13 43 - 47 28 - 30.5