KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Oakley Mod 3 Mips

50%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 99,00 € Regular Price 199,95 €
50%
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Monipuolinen monikäyttöisyys, jonka muotoilulinjat ovat saaneet inspiraationsa vastahoidetun lomakeskuksen corduroy:n innoittamana. MOD3 tarjoaa kevyen in-mold-rakenteen ja modulaarisen reunusjärjestelmän ansiosta korkeimman mahdollisen mukavuuden koko päivän ajamiseen.

Yksityiskohdat

  • Säädettävä ilmanvaihto: varmistaa, että kuuma ilma pääsee poistumaan nopeasti kypärän yläosan kautta. Jos olosuhteet muuttuvat, sulje tuuletusaukko ja pidä pääsi kuivana ja lämpimänä.
  • MIPS-integraatio: MIPS, patentoitu aivoja suojaava järjestelmä, on integroitu kypärään ja koostuu matalakitkaisesta kerroksesta, joka rajoittaa aivojen pyörimisliikettä.
  • BOA 270 -lukitusjärjestelmä: Täysin mukautuva muotoilu takaa tarkan istuvuuden.
  • Fidlock-solki: saumattoman magneettitoiminnon ansiosta voit liittää kypärän käsineisiin.
  • Irrotettava vuori / korvasuoja: helppo puhdistaa, voidaan pestä pesukoneessa, voidaan säätää eri sääolosuhteisiin ja varmistaa, että voit käyttää hiihtolaseja kypärän alla.
  • Modulaarinen reunusjärjestelmä: Kahden vaihdettavan reunuksen ansiosta kypärä ja hiihtolasit sopivat saumattomasti yhteen riippumatta suosikkihiihtolaseidesi koosta ja muodosta.
  • Tuuletusreuna / silmälasit: varmistaa, että lämmin ilma pääsee virtaamaan vapaasti silmälaseista reunassa olevan tuuletusaukon kautta, jolloin silmälasit huurtuvat vähemmän helposti.

Oakley-kypärän kokotaulukko
Koko CM tuumaa
S 51-55 20.08-21.65"
M 55-59 21.65-23.23"
L 59-63 23.23-24.80"

Kuinka mitata kokosi:
Mittaa koko: Oikean koon löytämiseksi kiedo mittanauha pään ympärille, juuri korvien yläpuolelle (ks. kuva). Yritä pitää se tasaisena edestä taaksepäin. Kun olet saanut mittaustuloksesi, voit käyttää edellä olevaa taulukkoa ohjeena.