KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

Ortovox Tour Compression Socks W

30%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 34,27 € Regular Price 48,95 €
30%
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Merino Socks W Ski Compression -sukat ovat ihanteelliset sukat rasittaviin hiihtopäiviin. Olipa kyse sitten freeride-ajosta tai vapaasta retkestä, jossa on rasittavia nousuja: Hienointa merinovillaa sisältävät kompressiosukkamme tukevat optimaalisesti pohjelihaksia ja suojaavat lihasten väsymiseltä.

Yksityiskohdat

Ski Compression W -sukkamme puristusvaikutus jakautuu tasaisesti nilkasta vasikkaan. Tämä rakenne tukee lihaksia ja suojaa väsymykseltä. Nousun mutta myös laskun aikana pohjelihaksemme joutuvat ottamaan vastaan lukuisia iskuja ja tärinää. Lihakset joutuvat jatkuvaan rasitukseen ja voivat väsyä nopeasti. Tasapainoinen puristus voi hidastaa tätä vaikutusta.

Ski Compression on myös erinomainen istuvuudeltaan ja hengittävyydeltään: Säären tuuletusjärjestelmä ja jalkaterän hihnajärjestelmä takaavat tarvittavan kosteudensiirron ja paremman hengittävyyden.Ski Compression -jalkineissa on erityisen ergonominen oikean/vasemman puoleinen istuvuus, joka istuu optimaalisesti jalkaan. Litteä runkorakenne mahdollistaa rypistymättömän ja paineettoman istuvuuden. Lisäksi nilkan stabilointivyöhykkeet ja joustava kaksoisvenyvä mansetti estävät tarpeettoman liukumisen. Rakkuloiden ja hankauksen välttämiseksi olemme pitäneet varvassauman litteänä. Pehmustetut kantapää- ja varvasalueet parantavat myös pehmustusta ja suojaavat hankaukselta. merinovillan ansiosta sukat ovat luonnostaan kosteutta ja hajua neutraloivia ja tuntuvat erittäin mukavilta. Ski Compression on siis täydellinen kiipeämiseen ja laskemiseen!

Ominaisuudet:

  • Hengittävyyttä parantava kangasjärjestelmä.
  • Kosteuskanavat
  • Ilmanvaihtojärjestelmä säären kohdalla kosteudensiirtoa varten.
  • Pehmustettu kantapää ja varvasalue. Pehmusteet ja vahvistukset takaavat kestävyyden.
  • Litteä runkorakenne Rypytön ja paineeton istuvuus.
  • Litteä varvassauma estää hankautumista ja rakkuloita
  • 46 % polyamidia + 38 % neitseellistä villaa (MERINO) + 9 % silkkiä + 7 % elastaania.