Tietoa Snowcountrysta

Ladataan...

 

Thijs in actieSnowcountry aloitti toimintansa 1. lokakuuta 2008. Jo vuosien ajan Snowcountryn perustajat (Dennis ja Thijs) olivat haaveilleet hiihtoon ja lumilautailuun erikoistuneen kaupan avaamisesta. Minkä vuoksi? Koska tuolloin monia Alpeilla tai verkossa myytyjä tuotteita ei ollut saatavilla omasta maastamme.

Snowcountryn perustamalla pääsimme palvelemaan intohimoisia hiihtäjiä ja lumilautailijoita, jotka viettivät aikaansa etsien puuterilunta, tehden temppuja puistossa tai kiipeillen kaukana rinteiltä sijaitseville vuorille.

Hyviä tai huonoja kokemuksia tuotteesta? dennisÄlä epäröi kirjoittaa arvostelua tai lähettää meille sähköpostia! Toivomme voivamme olevamme avuksi.

Dennis on taustaltaan hiihto- ja lumilautailuohjaaja. Hän vietti vuosia puuterihiihdon parissa Alpeilla, Skandinaviassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Vuosituhannen alkupuolella Thijs tutustui hollantilaisiin freeski-hiihtäjiin skizone.nl-sivustolla ja hän innostui myös lajista. Muutaman vuoden kuluttua hän vietti kaksi kautta hiihtopummina Nendazissa ja Verbierillä. Siellä hän vietti päiväkausia kiiveten korkeimmille vuorille etsien parhainta puuteria, kaukana rinteistä. Thijs on toiminut testihiihtäjänä White-freeskilehdelle, ja kesäisin ja syksyisin hän hioo freestyle-taitojaan huippuunsa Freestyle Hollandissa.

Osoite:
Snowcountry
Stoutenburgerlaan 17b
3836 PC Stoutenburg-Noord
ALANKOMAAT


Puhelin: +31 85 75 00 162 Englantia puhuva
Sähköposti: helpdesk@snowcountry.fi Englantia puhuva

ALV: NL857735019B01
Kauppakamari: Snowcountry B.V., rekisterinumerolla #69102570

Löydät tuoreimmat uutiset, uusimmat tuotteet ja muita Snowcountryyn viittaavia juttuja Snowcountryn Facebook-sivulta.