Ladataan...

Plum Eterlou 23/24

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Lisätietoja
Splitboardbinding gewicht 1014 gr. (Size M /w interface)
Painoluokka meer dan 900gr
Sisältyykö Ride-käyttöliittymä? Ja
Käyttöliittymä yhteensopiva Channelin kanssa? Ja

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Plum Eterlou on Plumin all-mountain splitboardbinding. Eterlou on hieman painavampi kuin veljensä Feyan muovisen yläselän ansiosta. Se on kuitenkin huomattavasti helpompi ajaa ja monipuolisempi kuin Feyan. Jos siis etsit kevyttä splitboardbindingiä, jossa on Plumin fantastinen liitäntäjärjestelmä, Eterlou on oikea valinta.

Sisältää:

  • Tour-liitäntä
  • Ride-liitäntä
  • Kiinnitystarvikkeet

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Plumin tärkein vahvuus on sen vankka mutta minimalistinen Talp-käyttöliittymä. Tämä sidontajärjestelmä on yksi yksinkertaisimmista ja yksinkertaisimmista käyttöliittymistä nykyisillä splitboardbinding-markkinoilla. Alumiininen 7075 pohjalevy on kevyt ja kokonaan jyrsitty yhdestä alumiinipalasta. Tämä tekee siitä vankan ja kestävän pohjalevyn, joka kestää kaikkia elementtejä ja lämpötiloja. Pohjalevyyn kiinnitetty Titanal Heelcup on valmistettu puristetusta alumiinista, joka on vahva ja jäykkä mutta myös erittäin kevyt. Eterlou eroaa muista siteistä käyttämällä täysin synteettistä yläselkää, jossa on pehmuste, joka on mukavampi ja jättää enemmän liikkumatilaa. Eterlou antaa lumilautailun aikana löysän ja surffaavan tuntuman verrattuna Plum Feyaniin.

  • Titanal Heel Cup
  • Alumiininen pohja
  • Muovinen ruiskutettu selkämys

COMFORT

Kaikki Plum splitboardingbindings on varustettu Now Sieva Ankle Strap -nilkkahihnalla. SIEVA tulee sanoista Single-Injected EVA, joka kuvaa suoraan pääkomponenttia: EVA. Käyttämällä EVA:ta lankojen, näennäisen ja liiman määrä on rajoitettu minimiin. Mikä tekee sidoksesta kevyemmän, kestävämmän ja mukavamman. Now Capstrap on 3D-muotoiltua muovia, joka antaa napakan ja tiukan istuvuuden saappaan nokan ympärille. Highbackissa on Walk tai Ride Forward Lean Adjuster, tämä pieni vipu antaa mahdollisuuden lisätä tai rajoittaa tilaa highbackin ja vasikan välillä. Voit lisätä liikettä retkeilyyn ja rajoittaa liikkeen määrää laskeutuessasi.

  • NYT hihnat

SIEVA-nilkkahihna + korkohihna

  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster (Kävele tai ratsasta eteenpäin)

TOURING

Plum Talp -järjestelmässä käytetään 2 aukkoa (kiinnikkeitä), joihin voit liu'uttaa sidoksen. Asennuksen jälkeen voit kytkeä pohjalevyn sivulla olevan ikonisen vivun, jolla sidonta kiinnitetään liitäntään. Heel-lukitusjärjestelmällä voit kiinnittää sidoksen kantapäähän, jotta voit luistella tarpeen vaatiessa. Kaikki Plum-siteet ovat yhteensopivia tavallisten inserttien kanssa. Jotta voit asentaa Plum-sidoksen jaettuun kanavaan, tarvitset Plum I.M.D. Channel -liitännän.

  • Kantapään lukitusjärjestelmä

  • I.M.A / I.M.D järjestelmä - 2 osaa mukana
Plum 23/24 Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+