Black Friday & Cyber ​​Monday Toimitustiedot >>>
Ladataan...

Plum Feyan 22/23

15%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 639,00 € Regular Price 749,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Splitboardbinding gewicht 750
Painoluokka 700gr - 800gr
Sisältyykö Ride-käyttöliittymä? Ja
Käyttöliittymä yhteensopiva Channelin kanssa? Nee

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Plum Feyan on Plumin suorituskykyinen splitboardbinding. Feyanissa on vankka hiilikuitupohjainen highback ja se on suora ja herkkä sidonta, joka antaa täydellisen kontrollin. Carbon highbackin ansiosta Plum Feyan on hieman kevyempi kuin Plum Eterlou. Feyan on vankka, mutkaton ja täydellinen valinta kokeneemmalle splitboarderille, joka etsii jämäkkää vastetta ja luotettavuutta.

Sisältää:

  • Tour-käyttöliittymä
  • Ride-liitäntä
  • Kiinnitystarvikkeet

Yksityiskohdat

SUORITUSKYKY

Plumin tärkein vahvuus on sen vankka mutta minimalistinen Talp-käyttöliittymä. Tämä sidontajärjestelmä on yksi yksinkertaisimmista ja yksinkertaisimmista käyttöliittymistä nykyisillä splitboardbinding-markkinoilla. Alumiininen 7075 pohjalevy on kevyt ja kokonaan jyrsitty yhdestä alumiinipalasta. Tämä tekee siitä vankan ja kestävän pohjalevyn, joka kestää kaikkia elementtejä ja lämpötiloja. Pohjalevyyn kiinnitetty Titanal Heelcup on valmistettu puristetusta alumiinista, joka on vahva ja jäykkä mutta myös erittäin kevyt. Feyan on varustettu kiinteällä hiilikuituisella highbackilla. Hiili antaa hämmästyttävän vasteen ja luo erittäin suoran siirtymän pohjalevyyn. Se tekee Feyanista yhden parhaista splitboard-sidoksista

  • Titaaninen kantapääkuppi
  • Alumiininen pohja
  • Täysin hiilikuituinen highback

COMFORT

Kaikki Plum splitboardingbindings on varustettu Now Sieva Ankle Strap -nilkkahihnalla. SIEVA tulee sanoista Single-Injected EVA, joka kuvaa suoraan pääkomponenttia: EVA. Käyttämällä EVA:ta lankojen, näennäisen ja liiman määrä on rajoitettu minimiin. Mikä tekee sidoksesta kevyemmän, kestävämmän ja mukavamman. Now Capstrap on 3D-muotoiltua muovia, joka antaa napakan ja tiukan istuvuuden saappaan nokan ympärille. Highbackissa on Walk tai Ride Forward Lean Adjuster, tämä pieni vipu antaa mahdollisuuden lisätä tai rajoittaa tilaa highbackin ja vasikan välillä. Voit lisätä liikettä retkeilyyn ja rajoittaa liikkeen määrää laskeutuessasi.

  • NYT hihnat

SIEVA-nilkkahihna + suojahihna

  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster (Kävele tai ratsasta eteenpäin)

TOURING

Plum Talp -järjestelmässä käytetään 2 aukkoa (kiinnikkeitä), joihin voit liu'uttaa sidoksen. Asennuksen jälkeen voit kytkeä pohjalevyn sivulla olevan ikonisen vivun, jolla sidonta kiinnitetään liitäntään. Heel-lukitusjärjestelmällä voit kiinnittää sidoksen kantapäähän, jotta voit luistella tarpeen vaatiessa. Kaikki Plum-siteet ovat yhteensopivia tavallisten inserttien kanssa. Jotta voit asentaa Plum-sidoksen jaettuun kanavaan, tarvitset Plum I.M.D. Channel -liitännän.

  • Kantapään lukitusjärjestelmä

  • I.M.A / I.M.D järjestelmä - 2 osaa mukana
Plum Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+