Ladataan...

Salomon S/Lab Shift 13 MN

34%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 349,00 € Regular Price 529,00 €
34%
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
Ski Binding range 6-13
Suksisiteen tyyppi Dynafit/touring
Hiihtokenkien pohjallisten yhteensopivuus Alpine, Grip Walk, Tech only, Touring, WTR
Käyttötarkoitus Freeride

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Salomon S/Lab Shift 13 MN on hybridi freeride-suksisidos. Tech tour -sidoksen tehokkuus yhdistyy alppifreeride-sidoksen suorituskykyyn.

Voit vaihtaa tour- ja ski-tilan välillä edessä olevalla vivulla. Tech-tapit taittuvat ulos Tour-tilassa, mikä mahdollistaa tehokkaan kiipeämisen. Kun olet huipulla, voit vaihtaa sidoksen Alpine-tilaan ja nauttia Alpine-sidoksen suorasta voimansiirrosta ja täydestä turvatoiminnosta.

Tämä yhdistelmä tekee Shiftistä monipuolisen sidoksen, joka antaa sinulle maksimaalisen vapauden ja jonka avulla voit nauttia sekä urheilullisesta hiihtämisestä rinteessä että raskaasta retkeilystä takamaastossa.

+ Hiihto- ja retkeilyominaisuudet täydellisessä tasapainossa.
+ Kevyt freeride-suorituskykyä varten.
- Yksi kävelytila on rajoitus tiheässä retkeilykäytössä.

Yksityiskohdat

Alamäkisuorituskyky
Sen hiihtotilassa voit kokea saman turvallisuuden ja suorituskyvyn kuin tavallisella Alppisiteellä. Tähän sisältyy joustava liikkumisvapaus leveyssuunnassa. Etukappaleen siivet varmistavat suoran voimansiirron sukseen. Shiftillä on kaikki halutut freeride-ominaisuudet suksitilassaan.

Touring-ominaisuudet
Käännä etukappaleessa olevaa vipua, jolloin esiin tulee kaksi Tech-nastaa, jotka tarttuvat kenkiesi Tech-insertteihin. Näin voit kiertää yhtä tehokkaasti kuin muilla Tech Tour -siteillä. Erittäin helppokäyttöinen. Sekä kävelytilojen asentojen syöttäminen että säätäminen onnistuu erittäin helposti ja nopeasti.

MNC
Multi Norm Certified. Sopii kaikentyyppisille hiihtokengänpohjille säädettävän korkeuden ansiosta. WTR, GripWalk, Alpine & Tour.

  • Norm: MNC (Multi-Norm Compatible)
  • Safety: TUV Certified
  • Weight: 1700g/pair
  • Adjustment Range: 30mm
  • Brakes Size: 90/100/110/120mm
  • Crampons Waist Width: 100/120mm
  • Climbing Aids: 2° & 10°