Ladataan...

Skibinding monteren met Quiver Killer inserts

Saatavuus: Varastossa
179,00 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Eindelijk is het zover. Yhtenä Euroopan suurimmista vapaakaupungeista voimme käyttää suksiamme nyt Quiver Killer -inserttien avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää useampia suksia vain yhdellä sidoksella. Zelfs 2 boorpatronen can monteren, zodat je je ski kan voorzien van bijvoorbeeld een alpine binding (DIN) en kan afwisselen met een tech- of toerbinding. Myös reissuilla ja porttiveneillä tämä on mahdollista, sillä näin voit käyttää paljon enemmän suksia ja saada vähemmän sidoksia. Let wel: me kiinnitämme paljon Quiver Killeriä suksiin, jotka ovat meillä parhaita ja uusia

Yksityiskohdat

De trekkracht welke een binding aan kan welke o.bt.v. Quiver Killer inserts is gemonteerd is bijna 2x zo groot as bij een gewone geschroefde binding, tevens zijn de inserts van RVS wat roesten en eventueel aantasten van de kern van de ski voorkomt.

Quiver Killer -inserttien muita hyviä ominaisuuksia ovat:

Quiver Killer insertit on asennettu suksiisi, joten sinulla on mahdollisuus saada lumilautailijana sidoksesi lumilautailijan avulla, joka on kiinnittänyt sinut suksillesi ja osoittanut, että ne ovat niin vahvat kuin haluat.

Tällä hetkellä Quiver Killer -inserttien suurin suositus on alppisiteiden ja esimerkiksi toerbindingien kiinnittäminen. Hyvänä talvipäivänä voit laittaa alppisiteet suksillesi ja asentaa alppisiteet suksiisi, kun lähdet suksille, ja asentaa alppisiteet. Näin voit kulkea eri suksilla.

Kun lähdet reissuun, tarvitset ylimääräisen parin suksen verran lisää. Quiver Killer voi ottaa 3-4 parin suksen verran suksia, ja sinulla on vain 1 sitoumus käytössäsi.