Ladataan...

Spark R&D Crossbar Clips 18/19

Vain %1 jäljellä

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Crossbar Clip on tarkoitettu splitboardaajille, jotka haluavat mahdollisimman tiukan liitoksen, tai laudoille, joiden saumojen suoruuteen liittyy ongelmia. Sparkin luovassa muotoilussa on yksiosainen poikkitanko, joka ulottuu yhdestä pultista toiseen. Kiristysjännitys säädetään säätämällä säätöruuvia. Alumiinista ja messingistä valmistettu Crossbar Clip, jossa on vain kaksi liikkuvaa osaa, sulkee kaikki saumoissa olevat aukot ja pitää laudan tiukasti kiinni. Poikkitanko ja vipu kääntyvät pois tieltä. Bonusominaisuutena ne voidaan asettaa kokonaan Spark-työkalun M3-kuusikulmiobitillä.

Yksityiskohdat

OMINAISUUDET

Puristimen liike ja vipu:

Vipu kääntyy 180 astetta, jolloin se avautuu enemmän, mikä helpottaa levyn puolikkaiden liu'uttamista yhteen. Parempi vipu helpottaa kiinnittämistä.

Kestävyys:

Poikkitanko liukuu alumiinisen L-kannattimen sijasta messinkisen leikkaushylsyn alla, mikä eliminoi alumiinin kulumisen alumiinia vasten.

Kääntöteho:

Vipu kääntyy yhden kiinnitysruuvin varassa.

Lisääntynyt säädettävyys:

50 % suurempi säätöalue kuin aiemmissa versioissamme.

Enemmän liitettävyyttä:

Poikkipalkissa olevat U-muotoiset leikkaukset ympäröivät kiinnityslaitteita, mikä takaa tukevamman liitoksen.

Kevyt:

Vain 48 g kiinnikettä kohti ruuveineen.


YHTEENSOPIVUUS

Yhteensopiva kaksiosaisten splitboardien kanssa, jotka on porattu läpi klipsin kiinnityskohdista. (Näet ruuvinkärjet laudan pohjassa)

Ei yhteensopiva lautojen kanssa, joissa on kiinnityskohdissa reikien sijasta insertit. Katso näitä lautoja varten Top-Mount Crossbar Clips -clipsit.

Ei yhteensopiva kolme- tai neliosaisten splitboardien kanssa.


Tähän tuotteeseen sisältyvät tuotteet:

  • 2 x Vipu
  • 2 x poikkitanko
  • 2 x leikkausholkit
  • Ruuvit
  • Lisäruuvit ohuempien lautojen käyttöä varten