SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

Thermarest ProLite Apex

12%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 167,16 € Regular Price 189,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
R-luokitus 3.0 - 3.9

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Kevyt, itsetäytteinen ProLite Apex tarjoaa pakkautuvan suorituskyvyn ja legendaarisen Therm-a-Rest-tuen. Itsestään täyttyvän vaahtomuovin koko on 5 cm (2 tuumaa), ja siinä on StrataCore-rakenne, joka tarjoaa kaikkien itsestään täyttyvien vaahtomuovirakenteiden parhaan lämpö-painosuhteen. ProLite Apex 3,8 R-arvon ansiosta seikkailijat voivat torjua kylmyyttä kolmen vuodenajan harrastuksissa. Pakkautuvassa itsetäytyvässä tyynyssä on tehokas WingLock-venttiili, jonka ilmavirta on kolminkertainen klassiseen venttiiliin verrattuna suuremman aukon ja yksisuuntaisen puhalluksen ansiosta. Kuten kaikki Therm-a-Rest-tyynyt, Trail Pro -tyyny on valmistettu markkinoilla laadun varmistamiseksi ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tyynyn mukana toimitetaan kompakti tavarapussi.

Yksityiskohdat

  • StrataCore™-rakenne: StrataCore käyttää jatkuvaa lämpövaahtokerrosta, joka on sijoitettu vuorottelevien ilma- ja vaahtomuoviharjanteiden väliin ja joka tarjoaa kaikkien itsetäytteistyvien patjojen parhaan lämpö-painosuhteen.
  • Kevyt mukavuus: Kaikkien aikojen lämpimin ProLite-patjamme mahdollistaa kolmen vuodenajan seikkailun ilman, että se painaa reppua.
  • Kestävä, itsetäytteistyvä vaahto: Laajeneva vaahtomuoviydin puhaltaa itse itsensä täyteen; täytä se muutamalla hengenvedolla, jotta saat yksilöllisen lujuuden 5 cm:n (2 tuuman) StrataCore-varastolla.
  • Mahtuu helposti reppuun: Pakkautuu pieneen kokoon, jotta se löytää helposti paikan repustasi nopeiden ja kevyiden seikkailujen aikana.
  • WingLock™-venttiili: Intuitiivinen ja luotettava venttiilimme maksimoi ilmavirran helpomman puhalluksen ja nopeamman tyhjennyksen vuoksi. Wings toggle yksisuuntaista täyttöä varten säästää hengitystä.
  • Useita kokoja: Tarjoamalla useita kokoja, mukaan lukien tilava regular wide, voit valita pituuden, joka sopii parhaiten seikkailutarpeisiisi.
  • Mukana pussukka
Thermarest ProLite Apex R RW L
R-value 3.8 3.8 3.8
Thickness (cm) 5 5 5
Width (cm) 51 64 64
Length (cm) 183 183 196
Weight (grams) 620 790 850
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x17 33x18 33x18