End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

Thermarest Trail Pro

Jopa 10%
Vain %1 jäljellä
Alkaen 149,00 € Regular Price 164,95 €
Sisältää ALV:n
Lisätietoja
R-luokitus 4.0 - 5.9

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Trail Pro tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta maastoseikkailuidesi aikana, sillä se tuo ympärivuotista lämpöä ja legendaarisen Therm-a-Rest-tuen. Itsetäytyvä vaahtomuovi on 7,6 cm (3 tuumaa) ja siinä on StrataCore-rakenne, joka tarjoaa parhaan lämpö-painosuhteen kaikista itsetäytyvistä vaahtomuovirakenteista. Trail Pron 4,4 R-arvon ansiosta seikkailijat voivat nauttia reppureissaamisesta ja retkeilystä ympäri vuoden. Monipuolisessa itsetäytyvässä tyynyssä on tehokas WingLock-venttiili, jonka ilmavirta on kolminkertainen klassiseen venttiiliin verrattuna suuremman aukon ja yksisuuntaisen puhalluksen ansiosta. Kuten kaikki Therm-a-Rest-tyynyt, Trail Pro -tyyny on valmistettu markkinoilla laadun varmistamiseksi ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tyynyn mukana toimitetaan kompakti tavarapussi.

Yksityiskohdat

  • StrataCore™-rakenne: StrataCore käyttää jatkuvaa lämpövaahtokerrosta, joka on vuorottelevien ilma- ja vaahtomuoviharjanteiden välissä.
  • Ensiluokkainen itsetäytteinen mukavuus: Kolme tuumaa (7,6 cm) ensiluokkaista vaahtomuovia, joka on kääritty erittäin pehmeään joustinneulokseen.
  • Helppo pakata: StrataCore-rakenteen ansiosta tyyny on helppo pakata pienempään pakkauskokoon.
  • WingLock™-venttiili: Intuitiivinen ja luotettava venttiilimme maksimoi ilmavirtauksen helpottaakseen täyttöä ja nopeuttaakseen tyhjennystä. Siipien kytkentä yksisuuntaista täyttöä varten säästää hengitystä.
  • Useita kokoja: Tarjoamalla useita kokoja, mukaan lukien tilava regular wide, voit valita pituuden, joka sopii parhaiten seikkailutarpeisiisi.
  • Mukana pussukka
Thermarest Trail Pro R RW L
R-value 4.4 4.4 4.4
Thickness (cm) 7.6 7.6 7.6
Width (cm) 51 64 64
Length (cm) 183 183 196
Weight (grams) 820 1040 1110
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x22 33x23 33x23